Disneyland Paris Fans woedend over online verkoop Euro Disney collectie

Veel fans hebben er lang op moeten wachten maar eindelijk ging de Euro Disney Collectie van Disneyland Paris vandaag in verkoop. Normaal zou dit hebben plaatsgevonden in Disneyland Paris op 12 April 2020, maar door corona vondt de verkoop plaats op ShopDisney (FR & UK).

Helaas vielen veel internationale Disney fans uit de boot door de keuze om de collectie online te zetten op ShopDisney FR (voor Franse en Belgen) en ShopDisney UK ( Voor mensen uit het verenigd Koninkrijk).

Normaal gezien kunnen internationale mensen ook makkelijk terecht op ShopDisney UK en kiezen om te verzenden naar een land naar keuze, maar door herstructureringen bij ShopDisney is dit sinds kort niet meer mogelijk en is ShopDisney EU in het leven geroepen. De Brexit die eraan komt lijkt daar voor een groot deel mee te maken te hebben.

Als gevolg zien heel wat fans dat de Euro Disney collectie op ShopDisney FR snel gedeeltelijk uitverkocht was binnen enkele minuten en op ShopDisney UK (waar onderanderen ook veel Nederlanders bestellingen op deden) alles nog beschikbaar is van de collectie.

Boze fans:

Het regende klachten op de officiële groep voor jaarpashouders van Disneyland Paris van fans die niet tevreden zijn dat ze vergeten zijn.

Disneyland Paris en/of ShopDisney hebben tot nu toe nog niet reageert.

About Post Author

Een reactie achterlaten