Disneyland Paris Cast Members krijgen geschenk voor nieuw verkoopsrecord

Dat de merchandise ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van Disneyland Paris goed verkocht wisten we al. Vooral de eerste weken na de start van de vieringen, in maart 2022, waren er telkens lange wachtrijen bij Flora’s Unique Boutique in Main Street USA om te shop binnen te gaan.

Enkele weken na de start van de 30ste verjaardag werd de eerste levering van exclusieve Loungefly rugzakken in verkoop gebracht en dit veroorzaakte een grote stormloop van Disney fans en doorverkopers die als gekken zoveel mogelijk Loungefly rugzakken probeerden te bemachtigen. En ook al had Disneyland Paris een beperking van het aantal stuks per transactie opgelegd, het zorgde niet voor een mindere verkoop. Vele bezoekers bleven met volle zakken en buggy’s of bolderkarren naar buiten wandelen helemaal gevuld met Loungefly rugzakken van de 30ste verjaardag.

En het resultaat van al die gekte is dat Flora’s Unique Boutique een nieuw record heeft gehaald wat betreft de verkoopcijfers. Ter ere van dit nieuwe record hebben de aanwezige Cast Members een klein geschenk gekregen.

(Foto’s via ADCP Disney fans)

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *