Disneyland Paris buffet: vooraan betaal je 31 euro extra voor diner bij Plaza Gardens

Vele prijzen zijn duurder geworden in Disneyland Paris, niet alleen de tickets en abonnementen worden om de haverklap duurder maar ook restaurants in de parken. Bij het populaire Plaza Gardens buffetrestaurant in Main Street USA is er wel een hele grote verandering.

Disneyland Paris buffet met 3 formules

Hier kan je vanaf nu kiezen tussen een gewoon buffet of een buffet met aanwezigheid van Disney personages. Het buffet met Disney personages kan je alleen ’s avonds beleven, het gewone buffet is enkel voor ’s middags. Ook voor een ontbijtbuffet met Disney figuren kan je tegenwoordig opnieuw terecht bij Plaza Gardens. Deze twee formules met Disney personages is een oplossing voor het verdwijnen van Café Mickey in Disney Village.

Behalve de verschillende formules zijn ook de prijzen enorm verschillend. Het goedkoopste buffet vind je ’s middags waar je voortaan 38 euro per persoon moet betalen (voorheen 37 euro). Maar komen er Disney personages bij dan schieten de prijzen de lucht in zoals een raket van Elon Musk.

Wil je een avondbuffet doen samen met Mickey Mouse en zijn vrienden dan betaal je maar liefst 31 euro meer dan voor het buffet ’s middags. Het is duidelijk dat het avondbuffet vooral gericht is om de hotelgasten die het duurste dining pakket bij hun verblijf hebben geboekt en dat ze met die hoge prijs de gewone bezoekers in het park willen afschrikken zodat er voor die hotelgasten zeker altijd plaats is. Voor een ontbijt met Disney personages betaal je 41 euro.

Plaza Gardens prijzen:

  • Buffet ’s middags zonder Disney personages (lunch): 38€
  • Buffet ’s avonds met Disney personages (diner): 69€
  • Ontbijtbuffet met Disney personages: 41 €

About Post Author

Een reactie achterlaten