Disneyland Paris annuleert loopwedstrijd in september 2020

Vandaag heeft Disneyland Paris laten weten dat het Run Disney Weekend in September 2020 is geannuleerd. Een klein beetje onverwacht aangezien dit toch pas op het einde van september was, dus binnen 3 maanden.

Een bevestiging waaruit je kan concluderen dat we nog maanden met Corona maatregelen gaan zitten in Disneyland Paris.De gasten die een verblijf hebben gereserveerd tijdens dit weekend inclusief deelname aan het Run Disney Event kunnen nog altijd naar Disneyland Paris komen en hun verblijf behouden. De extra kosten voor het Run Disney Event gaan dan worden terugbetaald. Als dit je keuze is moet je een online formulier invullen.

Vul je geen formulier in met de aanvraag je verblijf te behouden zonder de Run Disney extra’s, dan vervalt je volledige pakket automatisch, hotel+tickets+event, en zal je een volledige terugbetaling krijgen.Wat een goed jaar ging worden voor de sportliefhebbers, met voor de eerste keer 2 verschillende Run Disney events in Disneyland Paris is het één grote teleurstelling geworden want al eerder dit jaar in Mei heeft Disneyland Paris door de Corona crisis ook als de eerste editie van de Disney Princess Run moeten annuleren.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *