Disneyland Paris adviseert om mondmasker te blijven dragen tijdens parade en Disney Illuminations

In Disneyland Paris hoef je vanaf 2 maart 2022 geen mondmasker meer te dragen terwijl je de parken of de rest van het Resort bezoekt (binnen en buiten). Hiermee maakt Disneyland Paris gebruik van een nieuwe regeling van de Franse overheid die het niet langer meer verplicht maakt om een mondmasker te dragen tijdens vrijetijdsactiviteiten zoals Disneyland Paris in combinatie met een gezondheidspas.

Enkel op de pendelbussen naar de Disney Hotels en terug is het nog steeds verplicht om een mondmasker te dragen en vallen buiten deze nieuwe regelgeving. Opvallend is dat Disneyland Paris zijn gasten wel adviseert op hun website om tijdens de parade (Disney Stars On Parade & Dream… and Shine Brighter!) en avondspektakel Disney Illuminations, beide in openlucht, een mondmasker te dragen.

Over Theatershows zoals The Lion King Rhythms of the Pride Lands en Disney Junior Dream Factory vallen er geen aanbeveling te lezen op de officiele website. Ondanks de aanbeveling kunnen mensen zelf kiezen als ze hun comfortabeler voelen met het dragen van een mondmasker of zonder en zullen hier ook niet voor worden aangesproken.

Disneyland Paris

About Post Author

Een reactie achterlaten