Disneyland Parijs viert de release van Toy Story 4 met de “Toy Story Play Days”!

NIEUW! Breng Forky tot leven met onze speelse nieuwe Forky’s Speurtocht!
Houd je ogen open voor bekende plekken en objecten in de buurt van Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park en gebruik ze in onze nieuwe app om de gekke, nieuwe vriend Forky tot leven te brengen. Je kunt zelfs één van de 40 Fork-tastic prijzen winnen. Bereid je voor op verrassingen om elke hoek en vergeet niet je speelplezier te delen met #ToyStoryPlayDays.

*Binnenkort is de App beschikbaar in Apple App Store en Google Play.

**Kijk voor de deelnamevoorwaarden in het reglement van de Forky speurtocht.


NIEUW! Ontmoet Bo Peep en Woody 

Wees niet schaapachtig! Wandel naar Toy Story Playland en deel een onvergetelijk moment met de brutale herderin Bo Peep, die een beroemde comeback maakt bij Disneyland Paris. Uiteraard is sheriff Woody ook aanwezig. Als je een tripje naar Toon Plaza maakt, ontmoet je Space Ranger Buzz Lightyear of joviale cowgirl Jessie. Yeehaw!

* Bo-Peep is enkel te ontmoeten tijdens de Toy Story Play days


NIEUW! Geniet van een exclusieve sneak peek van Toy Story 4
Wees een van de eersten die een ​​voorproefje krijgen van scènes uit de nieuwe film Toy Story 4, alleen in Studio Theatre in het Walt Disney Studios Park krijg je een exclusieve Sneak Peak. Dit is de geweldige mogelijkheid om clips van Buzz, Woody, Bo Peep en hun nieuwe vriend Forky te zien in hun nieuwste film in een in een speels Toy Story-thema ondergedompeld Studio Theatre.

 


NIEUW! Lekkere traktaties en exclusieve Toy Story-goodies
Doe jezelf tegoed aan lekkere Toy Story traktaties bij de kiosken in het Walt Disney Studios Park en The Lucky Nugget Saloon in Disneyland Park. Bovendien kun je een speelgoeddoos met gloednieuwe en klassieke Toy Story-goodies ontdekken in de Constellation Boutique in het Disneyland Park en de Toy Story Play Boutique in het Walt Disney Studios Park.


Dompel jezelf onder in een wondere wereld van Toy Story
Krimp tot het formaat van het speelgoed en laat je verrassen door de meest speelse sferen van Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park. Voel hoe het is om een ​​klein speeltje te zijn in een kleurrijke, oversized wereld vol met plezier en spelletjes voor alle leeftijden. Je zult zelfs Sarge en zijn dappere bataljon Green Army Men gaan begroeten als ze voorbij marcheren.


Bereid je voor op sensatie voor alle leeftijden in Toy Story Playland
Verzamel je BFF’s en marcheer met ze naar Toy Story Playland voor grote en kleine sensaties op onze beroemde Toy Story-attracties. Van een gedurfde parachute die achter de vijandelijke linies valt tot een snel race op en neer door een halfpipe-achtbaan naar dinky plezier op de rug van Slinky Dog, er is altijd wel iets voor alle leeftijden.


Het is ook speeltijd in het Disneyland Park!
Ga naar het Disneyland Park en je zult nog meer Toy Story speeltijd ontdekken. Hier kun je de ruimte in schieten en Buzz Zurg helpen te verslaan in de intergalactische thriller Buzz Lightyear Laser Blast. Of zie Woody en de bende voorbij komen in de spectaculaire Disney Stars on Parade.


Het is altijd speeltijd bij Disney’s Hotel Cheyenne
Yeehaw, partner! Verblijf in Disney’s Hotel Cheyenne voor een echte Wild West-ervaring en meer plezier met Woody en Jessie. Als Disney Hotelgast kun je zelfs je vaardigheden op het gebied van schattenjachten testen met de ultieme cowboy speurtocht.

 

About Post Author