Disneyland Hotel krijgt een koninklijke make-over

Terwijl Disneyland Paris druk bezig is met het afwerken van Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel bevestigd Disney dat het Disneyland Hotel als volgende aan de beurt is voor een grootschalige make-over.

Deze complete renovatie van het Disneyland Hotel is de volgende stap in een ambitieus renovatieplan voor alle Disneyland Paris-hotels van meer dan 5.700 kamers.Koninklijk thema:

De elegante Victoriaanse architectuur, die gasten hebben leren kennen wanneer ze het bij het Disneyland Park aankomen, zal blijven bestaan, terwijl de Disney magie zal worden versterkt. Het Disneyland Hotel krijgt een koninklijk thema. Van klassiekers als Belle en het Beest, Assepoester en Doornroosje, maar ook van de recente hits Frozen en Rapunzel. De openbare ruimtes voor gasten worden opnieuw ontworpen om eer te bewijzen aan deze geliefde films en hun personages. Alle hotelkamers en suites worden opnieuw ingericht om de meest indrukwekkende ervaring te bieden. Verwacht een verfijnde, sprookjesachtige inrichting en magische details die iedereen zullen verrassen, zoals alleen Disney dat kan.

Meer comfort:

Om aan de steeds veranderende verwachtingen van de gasten te voldoen en deze te overtreffen, zal ook de lay-out van de openbare ruimtes van het hotel en de uitrusting in de kamers worden verbeterd om verbeterde, persoonlijke service te bieden en tegelijkertijd gebruik te maken van de nieuwste technologieën voor nog meer comfort. Gasten zullen profiteren van een groter zwembad, genieten van een uitgebreide spa en dineren in vernieuwde restaurants en bars – dit alles draagt ​​bij aan de meest magische ervaring in dit prachtige vijfsterrenhotel.


About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *