Disney100 1920’s Collectie vanaf 20 maart op ShopDisney

De special 1920’s collectie ter ere van de Disney100 viering zal bij ons op de Europese ShopDisney verkrijgbaar zijn vanaf 20 maart 2023, zo laat ShopDisney weten.

De collectie bestaat uit zwart/wit producten die de eerste jaren van Mickey Mouse tonen zoals de cartoon Steamboat Willie. Welke producten er beschikbaar gaan zijn voor het Europese publiek is nog niet helemaal duidelijk, maar ShopDisney gaf wel al een voorsmaakje.

Hoeveel we precies gaan krijgen is afwachten, want normaal gezien staat er altijd veel meer op de Amerikaanse ShopDisney dan de Europese. Waarschijnlijk gaan we ook enkele van deze producten in Disneyland Paris vinden, aangezien er al eerdere Disney100 collecties ook daar in de winkels zijn verschenen.

Voor de Disney100 viering komen er iedere maand nieuwe collecties online die telkens een periode in de geschiedenis van The Walt Disney Company vieren. Na de collectie van de 1920’s komt de collectie van de 1930’s en daarbij gaan we het zwart/wit kunnen inwisselen voor kleur.