Disney World verwijderd betalend parkeren bij Disney Hotels

Onder het bewind van Bob Chapek, als hoofd van Parks & Resorts en later CEO van de Walt Disney Company, die dit jaar nog werd ontslagen werd het parkeren bij de Disney Hotel die voorheen altijd inbegrepen was in je verblijf nu extra betalend. Vanaf 15 dollar per nacht bij een Value Resort tot 25 dollar per nacht bij de Deluxe Resorts, bij een vakantie van 10 nachten was dit voor de gasten in één klap een stijging van 150 tot 250 dollar voor iets wat vroeger gewoon gratis was.

Van 1971 tot 2018 kon je al die jaren gratis parkeren als gasten van de Disney Hotels. In 2018 werd het betalend om op die manier gasten bijna te verplichten meer te spenderen. Geen wonder dat de winst van de Disney Parken onder het bewind van Bob Chapek steeg, helaas wel met een jaar na jaar dalende tevredenheid onder de gasten tot op de dag van vandaag met veel negativiteit onder de gasten en Disney fans.

Ook bij Disney zien ze dat nu blijkbaar en door Bob Chapek te ontslaan en enkele van zijn regels ongedaan te maken probeert Disney terug de gastentevredenheid om een hoger niveau te krijgen.

About Post Author

Een reactie achterlaten