Disney Village zal binnenkort terug openen

Na het slechte nieuws van gisteren dat Disneyland Paris niet meer zal heropenen tijdens de eindejaarsperiode en pas terug vanaf 13 februari volgend jaar tipte fansite ED92 dat er plannen zijn om Disney Village wel te heropenen binnenkort.

Om chaos te voorkomen in het veel te kleine Disney Village (dat door veel mensen gezien wordt als een doorloop straat richting de Disney hotels) zal er een “Click & Collect” reservatiesysteem komen voor de World Of Disney en 2 verkoop hokjes.

De restaurant en bars zullen wel gesloten blijven want deze moeten verplicht gesloten blijven van de Franse overheid in heel Frankrijk nog tenminste tot eind Januari 2021.

De mensen die een reservatie hebben voor een afhaling kunnen dit doen van 14 tot 20 uur volgens verschillende bronnen.

*Het aanbod van winkels en openingsuren kan nog altijd aangepast worden.

Update 5 December 2020:

De World of Disney – zal zijn deuren heropenen van 5 tot en met 23 december vanaf 14.00 uur. tot 20.00 uur, Vind meer dan 3000 producten in de Disney-, Pixar-, Marvel- en Star Wars-universums, inclusief exclusieve Disneyland Paris-producten! Er zal ook een selectie speelgoed en kostuums te koop zijn met kortingen van 30%.

En voor meer flexibiliteit en comfort kunt u profiteren van onze nieuwe online “Click & Collect” -service. Gasten kunnen een selectie items boeken op https://store.disneylandparis.com en ze vervolgens op het aangegeven tijdslot ophalen in de World of Disney * -winkel (Disney Village). Betaling vindt plaats bij afhaling.

Maak van de gelegenheid gebruik om de nieuwste Francal-kaarsen te ontdekken en geniet van snoep en lekkernijen in onze speciale kerstchalets in de buurt. Bovendien hebben gasten gratis toegang tot 1 uur parkeren bij Disney Village Indigo Parking om aankopen bij World of Disney op te halen. Gasten kunnen hun gratis voucher voor 1 uur vragen bij betaling aan de kassa van World of Disney.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *