Disney viert Disney+ dag op 12 november 2021

DISNEY VIERT “DISNEY+ DAY” OP 12 NOVEMBER OM ABONNEES TE BEDANKEN MET NIEUWE CONTENT, FAN-ERVARINGEN EN MEER.

Disney, Pixar, Star Wars, Marvel en National Geographic, samen met ‘The Simpsons’, zullen een reeks nieuwe inhoud lanceren die naar de streaming service komt.

Bewaar de datum voor een speciale wereldwijde bedrijfsbrede fanviering op de tweede verjaardag van Disney+

Op vrijdag 12 november organiseert The Walt Disney Company “Disney+ Day”, een wereldwijd feest dat tot leven komt in alle dimensies van het bedrijf. Abonnees van Disney+ zullen worden getrakteerd op nieuwe releases van de iconische merken van de dienst, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star op internationale markten, samen met een speciale presentatie over Disney+ voor fans met een voorproefje van wat er nog komt. Bovendien zal de service nieuwe doelgroepen over de hele wereld blijven aanspreken, aangezien Disney+ op 12 november uitbreidt naar nieuwe markten in Azië.

Ter ere van de tweede verjaardag van Disney+ krijgen abonnees toegang tot promoties en ervaringen in het hele bedrijf. Disney Parken en Resorts over de hele wereld en Disney Cruise Line rollen de blauwe loper uit voor Disney+ fans met enkele verrassings- en genotmomenten, waaronder fotomomenten, karaktermomenten en meer; shopDisney.com heeft speciale aanbiedingen; populaire netwerkshows en series zullen deelnemen aan de viering, samen met talent en series op ABC, Disney Channel, ESPN en ESPN+, Freeform, FX, Hulu, National Geographic in de VS en op eigen kanalen in het buitenland.

“The inaugural Disney+ Day” zal een groots feest zijn voor onze abonnees in het hele bedrijf”, zegt Bob Chapek, CEO van The Walt Disney Company. “Deze dag van waardering brengt onze missie tot leven om fans en families over de hele wereld te entertainen, informeren en inspireren door de kracht van ongeëvenaarde verhalen, en zal een jaarlijks tentpole-evenement worden dat in onze wereldwijde bedrijven zal worden versterkt.”

Disney+ Day-contentpremières van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic

Disney+ Day zal contentpremières bevatten van alle grote merken in de dienst, waaronder:

 • De streamingpremière van Marvel Studios’ “Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings”
 • De geliefde gezinsvriendelijke Disney-avonturenfilm ‘Jungle Cruise’, beschikbaar voor alle abonnees
 • De nieuwe Disney+ Original-film ‘Home Sweet Home Alone’, een heruitvinding van de populaire vakantiefranchise
 • Een geheel nieuwe originele serie korte films van Walt Disney Animation Studios genaamd “Olaf Presents”, waarin de geliefde sneeuwman van Frozen verschillende klassieke Disney-verhalen navertelt zoals alleen hij dat kan
 • Het binnenlandse Disney+ streamingdebuut van de favoriete shorts van fans van Walt Disney Animation Studios, waaronder “Frozen Fever”, de met een Oscar® bekroonde shorts “Feast” en ”Paperman”, de voor een Oscar genomineerde Mickey Mouse-short, “Get A Horse!” en meer
 • Een korte animatiefilm “Ciao Alberto” van Pixar, met personages uit de succesvolle animatiefilm “Luca” van deze zomer
 • Een nieuwe short van The Simpsons die een eerbetoon is aan de grote merken van Disney+
 • De eerste vijf afleveringen van seizoen 2 van “De wereld volgens Jeff Goldblum” van National Geographic
 • Een speciale viering van de oorsprong en erfenis van de legendarische premiejager van Star Wars, Boba Fett
 • Een speciale viering van het Marvel Cinematic Universe op Disney+ met een spannende blik op de toekomst
 • “Dopesick”, een originele serie met Michael Keaton in de hoofdrol, die op internationale markten zal worden uitgebracht als onderdeel van het algemene entertainmentaanbod van Star

Abonnees van de service zullen worden vermaakt met een inaugurele Disney+ Day-fanviering op Disney+, met onder meer het laatste nieuws, eerste looks, nieuwe trailers, exclusieve clips en optredens van Disney+ makers en sterren.

Wereldwijde lanceringen in Zuid-Korea, Taiwan en Hong Kong

Ter ere van Disney+ Day zal Disney+ zijn debuut maken in Zuid-Korea en Taiwan op 12 november, en in Hong Kong op 16 november, en Disney’s iconische personages en verhalen in de huizen van een nieuw publiek over de hele wereld brengen.

In de aanloop naar Disney+ Day worden nog meer spannende contentpremières, consumentenaanbiedingen en nieuws aangekondigd.

About Post Author

Een reactie achterlaten