Disney verhuist hoofdkwartier themapark naar Florida

The Walt Disney Company verhuist een groot deel van het management van de Disney Parks, Experiences and Products-divisie van Los Angeles naar het centrum van Florida.

De verhuizing zal invloed hebben op zo’n 2.000 Cast Members en zal in de komende 18 maanden plaatsvinden. Het management van de themaparkdivisie van Disney zal verhuizen naar een nieuwe regionale campus aan Lake Nona in de omgeving van Orlando.

Lake Nona Town Center Florida nabij Orlando International Airport (MCO)

“Aanvankelijk zal onze nieuwe campus de thuisbasis zijn van meer dan 2.000 Cast, Imagineers en medewerkers – wat verdere samenwerking en creativiteit stimuleert en ons in staat stelt onze zakelijke en functionele teams beter te integreren”, schreef Josh D’Amaro, voorzitter van Disney Parks in een brief aan de Cast Members. “Hoewel we nog steeds bekijken welke van onze teamleden daar zullen worden gevestigd, verwachten we dat de meeste professionele functies in Californië die niet volledig zijn gewijd aan het Disneyland Resort of, in sommige gevallen, de internationale parkactiviteiten, zullen worden gevraagd om te verhuizen naar deze nieuwe campus in Florida. Bepaalde bedrijfsfuncties die voornamelijk Disney Parks, Experiences & Products ondersteunen, samen met enkele andere geselecteerde bedrijfsfuncties, zullen ook naar deze campus verhuizen.”

Disney zal alle betrokken Cast Members vóór 1 november op de hoogte stellen en de overdrachten moeten tegen december 2022 zijn voltooid.

Uiteindelijk vertegenwoordigt dit minder dan vijf procent van Disney’s fulltime banen in Zuid-Californië, aangezien de Disneyland Resort-specifieke banen, evenals film-, televisie-, streaming- en bedrijfsbeheeractiviteiten in de omgeving van Los Angeles zullen blijven.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *