DISNEY+ RELEASES TRAILER AND KEY ART FOR ORIGINAL COMEDY SERIES “UNPRISONED”

Met in de hoofdrollen en uitvoerend geproduceerd door Kerry Washington en Delroy Lindo

UNPRISONED

Disney+ heeft de trailer en key art vrijgegeven voor de aankomende Original comedyserie “UnPrisoned”, met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Kerry Washington en Delroy Lindo. Van bedenker Tracy McMillan gaat de serie met acht afleveringen op 10 maart in première op Disney+.

Geïnspireerd door het leven van McMillan, is “UnPrisoned” een komedie van een half uur over een rommelige maar perfectionistische relatietherapeut en alleenstaande moeder wiens leven op zijn kop komt te staan wanneer haar vader uit de gevangenis komt en bij haar en haar tienerzoon intrekt.

Van ABC Signature wordt de serie uitvoerend geproduceerd door Tracy McMillan, Yvette Lee Bowser, die ook als showrunner fungeert, Kerry Washington naast Pilar Savone via hun Simpson Street-productiebedrijf, en Delroy Lindo. Joy Gorman Wettels, Jen Braeden en Kevin Bray zijn ook uitvoerend producenten.

Robuust ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat Disney+ een geschikte kijkervaring blijft voor iedereen in het gezin. Abonnees kunnen toegangslimieten instellen voor inhoud voor volwassenen en profielen met pincodes maken naast de reeds bestaande kinderprofielen om ouders en voogden gemoedsrust te geven.