Disney + release uitgesteld in Frankrijk

Een Franse gouverneur had gevraagd om Disney + later uit te brengen in Frankrijk door de Corona crisis. Door het uitbrengen van de nieuwe streamingservice in Frankrijk zou het internet overbelast kunnen geraken nu dat iedereen thuis moet blijven en non-stop op Netflix of Internet zit om zichzelf wat bezig te houden.

De streamingservice van Disney ging normaal op 24 maart 2020 gelanceerd worden in Frankrijk en ook in tal van andere Europese landen. Nu is de nieuwe datum 7 april 2020 geworden. De vraag is wat dit nu uitmaakt? Mensen die misschien naar Disney+ zouden kijken binnen twee dagen gaan nu dus gewoon naar Netflix of YouTube blijven kijken waardoor er evenveel internet gebruik is en dat zal binnen 2 weken niet anders zijn.

Voor Disney is Disney+ is nog één van de overblijvende bronnen van inkomsten, de pretparken en bijbehorende hotels zijn dicht, de Disney Stores zijn nu ook allemaal gesloten en daarbij komt nog eens dat alle bioscopen ook hun deuren hebben gesloten waardoor ook hun filmstudios volledig stil liggen.

About Post Author