Disney Plushes voor Pasen beschikbaar op ShopDisney met korting

De Lente en Pasen komt dichterbij en daarom zijn er op ShopDisney leuke nieuwe Paasknuffels verschenen. Bovendien krijg je er momenteel en tijdelijk een mooie korting op !

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Winnie the Pooh en Stitch zijn helemaal klaar om Pasen te vieren met deze charmante knuffels! Allemaal gekleed in een heerlijk pluizige konijnenoutfit, heeft Mickey geborduurde gelaatstrekken en een geappliqueerde bloem, ook Minnie heeft geborduurde details en een geappliqueerde bloem. De ondeugende alien Stitch draagt pluizige konijnenoren en een gevlekte strik. Pooh Bear heeft schattige konijnenoren en is compleet met geborduurde gelaatstrekken en een gevlekte strik.

Bij het schrijven van dit artikel is er een tijdelijke promo beschikbaar waardoor je deze knuffels kan kopen voor slechts 20€ bij aankoop van 15€ of meer bij ShopDisney !

ShopDisney


De knuffels werden speciaal gemaakt voor Disney Store en hebben de geborduurde tekst ‘Disney Store 2023’ op de voet. De knuffels hebben afmetingen van ongeveer H34 x B16 x D17cm en zijn gemaakt van polyestervezel en kunststof en mogen gewassen in de wasmachine.

Meer berichten over ShopDisney >