Disney Plus: Tim Allen komt terug als Santa Clause

Tim Allen zal opnieuw zijn favoriete rol spelen in “The Santa Clause”
Een exclusieve serie voor Disney Plus

De Disney Branded Television-serie is een productie van 20th Television.

In de Disney Plus-serie staat Scott Calvin op de rand van zijn 65e verjaardag en realiseert hij zich dat hij niet voor altijd de kerstman kan zijn. Hij begint een stap te verliezen in zijn taken als Kerstman, en nog belangrijker, hij heeft een gezin dat zou kunnen profiteren van een leven in de normale wereld, vooral zijn twee kinderen die op de Pool zijn opgegroeid. Met veel elfen, kinderen en familie om te behagen, gaat Scott op zoek naar een geschikte vervangende kerstman terwijl hij zijn gezin voorbereidt op een nieuw avontuur in een leven ten zuiden van de pool.

Allen, wiens populariteit omhoogschoot als de ster van de best beoordeelde ABC-serie “Home Improvement”, verdiende talloze prijzen voor zijn rol van Tim “The Tool Man” Taylor, waaronder een Golden Globe in 1994 en The People’s Choice Award voor acht opeenvolgende jaren van 1992-1999. Allen speelde ook negen seizoenen in de hitserie ‘Last Man Standing’.

In 1995 leende de multi-getalenteerde acteur zijn stem aan Buzz Lightyear in Pixar’s eerste computeranimatiefilm, “Toy Story”. Hij vertolkte de iconische rol als de arrogante maar sympathieke ruimteactiefiguur in twee sequels, “Toy Story 2” uit 1999 en “Toy Story 3” uit 2010. Hij verscheen ook als het personage in een aantal korte ‘Toy Story’-films, waaronder ‘Hawaiian Vacation’, ‘Small Fry’ en ‘Partysaurus Rex’.

Hij herenigde zich met het creatieve team van “The Santa Clause” om Disney’s “Jungle 2 Jungle” te maken en speelde ook in de speelfilmremake van een Disney-klassieker, “The Shaggy Dog”, in 2006.

Allen leende ook zijn eigen stem als verteller voor de Disneynature-documentaire “Chimpansee” uit 2012, en speelde mee in de Touchstone-komedie “Wild Hogs” uit 2007, samen met de film “Galaxy Quest” uit 1999.

In 1994 bracht Disney’s Hyperion Publishing zijn debuutboek uit, Don’t Stand Too Close to a Naked Man. Het stond bovenaan de New York Times Bestsellers-lijst en leidde tot een tweede boek, ook uitgegeven door Hyperion, I’m Not Really Here.

Disney Plus

About Post Author

Een reactie achterlaten