Disney Plus experimenteert met meer content vanuit de Parken

Wie al reeds abonnee is van de streamingdienst Disney Plus zal het al eens opgevallen zijn dat er een hele reeks programma’s te bekijken zijn die zich afspelen in de Disney Parken zoals de documentaire serie The Imagineering Story, Disney’s Fairy Tale Weddings en kookwedstrijd Be Our Chef, maar er lijkt meer content opkomst!

Ook de pretparken van Disney spelen een grote rol voor Disney Plus want zij gaven het platform een flinke reclame boost bij lancering, zo was er voor de sluiting van Disneyland Paris in maart 2020 een aantal posters te spotten waarmee de komst van de streamingdienst werd gepromoot en ook werden er flyers en buttons uitgedeeld door medewerkers. In Walt Disney World gingen ze nog een stapje verder er kregen sommige bussen een volledige Disney Plus overlay.

Archief Mouseland

Na de Imagineering Story, Disney’s Fairy Tale Weddings, One Day At Disney, de Disney Parks Sunrise Series, The Magic Of Disney’s Animal Kingdom en kookwedstrijd Be Our Chef lijkt Disney geïnteresseerd te zijn om abonnees van Disney Plus te willen verrassen met meer content uit de Parken.

Daarbij is Disney nu ook begonnen met het testen van shows van de Disney parken op de streamingdienst. Zo werd er eind februari 2021 de openingsceremonie van Shanghai Disney Resort en een opvoering van Disney Illuminations, avondspektakel uit Disneyland Paris, toegevoegd op de Amerikaanse Disney Plus.

Op internet duiken er ook al verschillende geruchten op dat we meer content kunnen verwachten op Disney Plus geïnspireerd op de pretparken en verschillende attracties. Wat misschien niet gelogen is want er staat momenteel een film in de wacht om te verschijnen in de bioscopen geïnspireerd op de attractie “Jungle Cruise“. Helaas is de release al meermaals uitgesteld geweest anders was deze film waarschijnlijk ondertussen ook al te streamen op Disney Plus.

Momenteel is wel al reeds bevestigd dat er binnenkort een nieuwe serie “Behind The Attraction” van 10 afleveringen zal verschijnen met een diepe duik in de legendarische geschiedenis van hoe populaire Disney-attracties zijn ontstaan ​​en hoe ze zijn verfijnd naarmate nieuwe ideeën naar boven kwamen en de technologie zich ontwikkelde. (Releasedatum momenteel niet verschenen)

About Post Author

Een reactie achterlaten