Disney maakt meer details bekend over 50ste verjaardag Disney World

Ondertussen lijkt alles opnieuw in gang te komen zoals voor de pandemie in Walt Disney World waar de mondmaskerplicht voor een groot deel verdwenen is, afstand stickers verdwijnen en entertainment dat zijn terugkeer maakt.

Zo zullen vanaf volgende maand (juli 2021) avondspektakels terugkeren naar Disney World juist optijd voor de 50ste verjaardag van het resort, en wanneer de 50ste verjaardag van Disney World begint zullen er nog meer nieuwe belevenissen zijn.AvondspektakelDisney Enchantment” (Magic Kingdom):

Een nieuw avondspektakel, ‘Disney Enchantment’, zal bij de aftrap van het 50-jarig jubileum te zien zijn op 1 oktober in het Magic Kingdom Park. Deze show is gemaakt om te lanceren met ‘The World’s Most Magical Celebration. “Disney Enchantment” inspireert iedereen om in magie te geloven en bevat muziek, verbeterde verlichting, verbluffend vuurwerk en voor de eerste keer projectie-effecten in Main Street.


Avondspektakel “Harmonious” (Epcot)

Op 1 oktober zal ook “Harmonious” voor het eerst te zien zijn in Disney World, één van de grootste spektakels ooit gemaakt voor een Disney-park.

Deze nieuwe show zal de wereld samenbrengen in World Showcase Lagoon in een viering vol Disney-muziek die mensen over de hele wereld inspireert. Het is een krachtig eerbetoon aan de verhalen en liedjes die ons verenigen, en omarmt nieuwe technische magie met vuurwerk, fonteinen en meer.


“Disney KiteTails” (Animal Kingdom)

Er is ook nieuw entertainment overdag in Animal Kingdom. Bekijk deze artistieke weergave van “Disney KiteTails”, die vanaf 1 oktober meerdere keren per dag tot leven zal komen in het Discovery River Amphitheatre.

Artiesten zullen met vliegers in alle soorten en maten vliegen en Disney dieren uitbeelden, waaronder Simba, Zazu, Baloo en King Louie. Deze kleurrijke creaties dansen door de lucht op het ritme van favoriete Disney-nummers in een opbeurende.


“Mickey’s Celebration Cavalcade” (Magic Kingdom)

Mickey Mouse en Minnie Mouse zullen jullie gastheren zijn voor ‘The World’s Most Magical Celebration’, en ze zullen worden uitgedost in sprankelende nieuwe kledij voor het 50-jarig jubileum.

Zoals je op de foto hierboven kunt zien, willen hun beste vrienden ook van genieten van de 50ste verjaardag van Disney World, want Donald Duck en Daisy Duck, Goofy en Pluto, en Chip ‘n’ Dale zullen hun eigen op maat gemaakte EARidescent-looks krijgen vanaf 1 oktober. Je krijgt de kans om iedereen te zien wanneer ze meerdere keren per dag door Magic Kingdom Park rijden in de nieuwe ‘Mickey’s Celebration Cavalcade’.

Deze acht vrienden zullen ook te zien zijn in speciale gouden karaktersculpturen die op 1 oktober debuteren in Magic Kingdom Park. In deze artistieke weergave kun je Mickey en Minnie zien schijnen in het zonlicht in de buurt van Assepoester Castle. Er zullen in totaal 50 personages zijn in deze serie sculpturen die in alle vier de themaparken zullen worden getoondRemy’s Ratatouille Adventure (Epcot)

Ook zal het Frankrijk gedeelte in Epcot uitgebreid worden vanaf 1 oktober met een nieuwe attractie gebaseerd op Ratatouille (Kopie uit Disneyland Paris) en La Crêperie de Paris.


En er is meer:

Momenteel is Disney World ook bezig met het bouwen van nieuwe attracties zoals Tron, Guardians of the Galaxy, een Star Wars hotel en meer.

Helaas hebben deze projecten vertraging opgelopen door de pandemie en daarom zullen deze projecten openen op een later tijdstip tijdens de vieringen van 50 jaar Disney World.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *