Disney geannuleerd zelf verblijven Star Wars Hotel

Star Wars Galactic Starcruiser, het Star Wars hotel in Walt Disney World lijkt een mislukking te zijn. Ook al zijn de reacties van mensen die de speciale Stars Wars ervaring hebben beleefd eerder positief, het is vooral de prijs waardoor de meeste bezoekers van Walt Disney World het hotel links laten liggen.

Alle Disney fans hebben dit scenario lang op voorhand voorspeld. Het hotel, die 100% de stempel van Bob Chapek draagt (toen nog hoofd van Disney Parks, Products & Experiences), laat nog eens zien waarom het goed is dat Bob Chapek verdwenen is uit het bedrijf. Tot 6000 euro voor 4 personen voor een verblijf van 2 dagen in een gethematiseerd hotel is toch te zot voor woorden, ook al is het een complete ervaring met entertainment en activiteiten en niet zomaar een hotel. De hele ervaring zorgt er ook voor dat je “gevangen” bent in je hotel. Je blijft de hele tijd in de “beleving” en komt slechts je hotel uit om even naar Star Wars: Galaxy’s Edge te gaan in Disney’s Hollywood Studios.

Er verschenen al langer berichten dat Disney grote kortingen begon te geven voor het Star Wars hotel en dat ook reisagenten uitgenodigd werden voor een verblijf om op die manier toch het hotel gevuld te krijgen. Deze week werd er nog een nieuwe promotie gecreëerd waarbij je grote kortingen krijgt op een Disney hotel die aansluit op je verblijf in de Star Wars Galactic Starcruiser. Voor mensen die na de Star Wars ervaring ook nog graag iets anders van Walt Disney World willen zien, want eens in het Star Wars hotel zie je niets anders.

Nu zijn ze in Disney World op het punt gekomen dat ze verblijven dat gasten al geboekt hebben gewoon annuleren met de optie een andere datum te kiezen aan -50% om op die manier het hotel vol te krijgen op bepaalde data en het dan volledig te kunnen sluiten op andere dagen wanneer het hotel amper reserveringen had.

Data die op dit moment geannuleerd werden zijn 4, 12, 17 Juli en 1, 7, 15, 27 Augustus en 4, 12 September. Opmerkelijke data aangezien die midden het hoogseizoen en belangrijkste vakantieperiode vallen.

About Post Author

Een reactie achterlaten