Disney fan maakt betere playlist dan Disneyland Paris zelf

Een tijdje geleden lanceerde Disneyland Paris haar eigen afspeellijsten op Spotify, maar als je de afspeellijsten bekijkt valt het al snel op dat er maar 4 afspeellijsten zijn en er amper muziek te bespeuren valt van Disneyland Paris zelf.

Buiten de muziek van The Lion King: Rythms Of The Pride Lands zijn de afspeellijsten van Disneyland Paris aangevuld met liedjes uit bepaalde Disney films en muziek uit de anderen Disney Resorts.Ook zijn de liedjes van de CD “The Best Of Disneyland Paris Resort”, die ook te beluisteren is op spotify, niet toegevoegd aan de afspeellijsten van Disneyland Paris. Alsof Disneyland Paris zelf vergeten is dat er meer liedjes van hen te beluisteren zijn op de streamingdienst Spotify.

Disney fan Wouter Martens maakte vorig jaar al een YouTube filmpje met 3 uur vol muziek uit verschillende shows, parades, attracties en achtergrondmuziek van Disneyland Paris.

Een week geleden publiceerde Disney fan Wouter een 2021 versie met nog meer muziek uit het Franse Disney resort.

Toch wel een beetje beschamend dat de afspeellijsten van Disneyland Paris groots zijn aangekondigd geweest en het nieuws zelfs de Disney Parks Blog en verschillende anderen officiële kanalen van Disney behaalt heeft terwijl ze zo weinig voorstellen.

Meer muziek op komst:

Het feit dat de afspeellijsten zo groots aangekondigd waren en het weinig originele Disneyland Paris muziek bevat, is niet enkel ons opgevallen. Op Twitter vroeg @SlyCat waarom er zoveel muziek ontbreekt. Disneyland Paris heeft op deze tweet geantwoord dat het in de toekomst van plan is om meer muziek toe te voegen en dit pas het begin zou zijn.


Plopsa Hotel BENL - Algemeen

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *