Disney Eras merchandise items veel goedkoper bij Shop Disney dan in Disneyland Paris

Deze week is de Disney Eras, ter ere van de Disney 100 viering, in Disneyland Paris aangekomen. Veel van die producten zijn niet exclusief in Disneyland Paris te verkrijgen, maar zijn ook te koop online via ShopDisney. Opmerkelijk is dat veel van die producten een stuk goedkoper zijn bij ShopDisney, zelfs na aftrek van de grootste korting dat je kan hebben en dat is -20% als je in bezit bent van een Infinity Jaarpas. Enkele voorbeelden.

Deze boeksteunen met Mickey’s zijn schoenen zijn deze week ook in Disneyland Paris te koop nadat ze ook op ShopDisney verkocht werden. Bij ShopDisney waren ze uitverkocht maar intussen terug aangevuld. In Disneyland Paris kosten deze boeksteunen 79€ terwijl ze online bij ShopDisney maar 55€ kosten.

Ook deze nieuwe mok van toen Walt Disney in de jaren ’20 begon met zijn animatiestudio is nu verkrijgbaar in Disneyland Paris waar die 25€ terwijl je hem ook op ShopDisney kan kopen voor maar 14€.

Dit kussen van Walt Disney’s Mickey Mouse is verkrijgbaar in Disneyland Paris voor 49€ en bij ShopDisney 32€.

Er zijn ook items van deze collectie die niet duurder zijn of zelfs iets goedkoper in Disneyland Paris zoals de hoodie en de pet. En er zijn ook items die dezelfde prijs hebben. Maar de voorbeelden hierboven zijn wel heel veel duurder geprezen in Disneyland Paris. Bekijk dus zeker goed de prijzen online en in de parken voor je ze koopt !