Disney Cruise Line gaat deze zomer opnieuw varen

De toekomst van The Walt Disney Company ziet er opnieuw rooskleurig uit met het grote succes dat Disney+ boekt en met de parken die wereldwijd opnieuw heropenen (behalve DLP momenteel), en nu lijkt het ook dat de Disney Cruise Line binnenkort opnieuw kan uitvaren.

De Disney Cruise Line heeft aangekondigd dat het deze zomer opnieuw wilt uitvaren met één van hun cruiseschepen en daarom introduceert Disney Cruise Line “Disney Magic at Sea” een 2, 3 of 4 nachten cruise in het Verenigd Koninkrijk.

Aan boord kunnen de gasten genieten van de Disney Cruise Line beleving en alle faciliteiten met aangepaste veiligheidsmaatregelen. Wel zullen de gasten op het schip moeten blijven en zullen er geen stops gemaakt worden.

De boekingen zullen openen ergens in de maand april 2021. Vertrek is mogelijk vanaf London Tilbury, Newcastle, Liverpool en Southampton. 

Europeanen die interesse hebben om mee te cruisen zullen helaas nog een beetje geduld moeten uitoefenen want enkel inwoners van het Verenigd Koninkrijk zijn welkom aan boord voor deze “Staycation” cruise.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *