Disney CEO Bob Iger bezoekt Disneyland Paris

Vandaag is de CEO van The Walt Disney Company Bob Iger op bezoek in Disneyland Paris, samen met enkele andere bestuursleden zoals Josh D’Amaro, hoofd van Disney Parks & Resorts, die met hem meereisde vanuit de Verenigde Staten.

In Disneyland Paris gaan ze eerst op bezoek in het Walt Disney Studios Park en krijgen ze begeleiding van Disneyland Paris President Natacha Rafalski en WDI Paris President David Wilson. Het is de eerste keer dat Bob Iger opnieuw in Disneyland Paris sinds hij terug kwam bij The Walt Disney Company, nadat zijn opvolger Bob Chapek werd ontslagen.Daarna ging het verder richting Avengers Campus waar ze ook de attractie Avengers Assemble: Flight Force gingen bezoeken, die een ondermaatse score haalt bij de bezoekers.

Hopelijk krijgen we nu ook snel te horen welke derde themadeel er in het Walt Disney Studios Park gebouwd zal worden, aangezien veel bronnen zeggen dat het Star Wars gedeelte geannuleerd werd en er misschien een ander thema zou komen, de Lion King en Avatar kwamen al het meeste ter sprake.

Foto’s: DLP REPORT
Disneyland Paris