Disney 100-viering in Disneyland Resort begint op 27 januari 2023

Zoals vorige maand voor het eerst werd aangekondigd op D23 Expo 2022, wordt Disney 100 Years of Wonder het grootste internationale feest van The Walt Disney Company. Disney Parken over de hele wereld vieren het 100-jarig jubileum, met het hart van de viering in Disneyland Resort.

We zijn verheugd te kunnen melden dat in Disneyland Resort het Disney100-jubileumfeest officieel van start gaat op 27 januari 2023, met speciale tijdelijke aanbiedingen die het hele jaar door plaatsvinden in het hele resort.

De castleden van Disneyland Resort zullen aan het begin van de viering als een van de eersten het nieuwe aanbod ervaren met speciale #DisneyCastLife-mogelijkheden.

Wanneer het Disney100-feest begint in Disneyland Resort, is hier slechts een deel van wat je kunt verwachten, met nog veel meer details:

Vanaf 27 januari krijgt de Happiest Place on Earth een nieuw met platina doordrenkt decor in het hele resort, nieuwe sprankelende looks voor Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden, speciaal eten en drinken, merchandise en meer.

In Disneyland Park zal Walt Disney’s originele Doornroosje Kasteel gekleed gaan in stijl voor het jubileum. Om het wonder te vieren, zal het kasteel worden versierd met elegante platina banners en vlaggenlijnen, geaccentueerd door een prachtige cabochon met de drie goede feeën die het verlichten met hun glinsterende elfenstof. Twee majestueuze waterfonteinen zullen aan weerszijden van de gracht sieren, terwijl een prachtige wensster zal schitteren vanaf de toren erboven.

Gasten van Disneyland Resort zullen versteld staan ​​van twee geheel nieuwe nachtelijke spektakels.

“World of Color – One” in het Disney California Adventure park viert de erfenis van verhalen vertellen die een eeuw geleden door Walt Disney is begonnen. Het zal een nieuw verhaal vertellen over hoe een enkele actie, zoals een druppel water, een rimpeling veroorzaakt die kan uitgroeien tot een golf van verandering. Het brengt enkele van de meest moedige, liefdevolle en inspirerende personages op nieuwe manieren tot leven. De show zal ook een nieuw origineel nummer bevatten, “Start a Wave”.

En in Disneyland Park zal Walts oorspronkelijke magische koninkrijk een prachtig canvas worden met ‘Wonderlijke reizen’, een nieuw nachtspektakel dat het wonder in ons allemaal zal doen ontbranden. Het bevat knipogen naar elke Walt Disney Animation Studios-film tot nu toe en neemt ons mee op een reis vol kunstzinnigheid, muziek, verhalen vertellen en hart. Het zal voortbouwen op de state-of-the-art projectie-effecten van het park, waarbij Main Street, U.S.A., Sleeping Beauty Castle, de façade van “it’s a small world” en de Rivers of America verandert in een artist’s canvas dat karakters tot leven brengt. Op bepaalde avonden zullen “Wonderlijke Reizen” nog groter worden met de toevoeging van sprankelend vuurwerk in de lucht boven Disneyland. Dit spektakel zal ook een ongelooflijk nieuw nummer bevatten, “It’s Wondrous.”

Hoewel het de bedoeling is dat Mickey’s Toontown in het voorjaar van 2023 heropend wordt voor gasten, zijn we verheugd aan te kondigen dat de nieuwe Mickey & Minnie’s Runaway Railway-attractie vroeg zal openen als we de Disney100-jubileumviering op 27 januari beginnen!

Op tijd voor de lente zal de parade “Magic Happens” zijn langverwachte terugkeer naar het Disneyland-park hebben. “Magic Happens” viert de ontzagwekkende momenten van magie die de kern vormen van zoveel Disney-verhalen. Deze parade herinnert ons eraan dat we geen vleugels nodig hebben om te vliegen, vallende sterren werden gemaakt om te wensen en magie stopt niet om middernacht.

Bovendien staan ​​er nog meer speciale entertainmentmomenten gepland in het resort.

Aanvullend nieuws en details voor de Disney100-viering in Disneyland Resort zullen voorafgaand aan het debuut op 27 januari 2023 worden gedeeld.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *