“Disenchanted”, opvolger van Enchanted, binnenkort op Disney PlusDisenchanted langverwachte opvolger van Disney’s Enchanted uit 2007

Tijdens de D23 Expo in Anaheim werd Disenchanted voorgesteld, de langverwachte opvolger van Disney’s Enchanted uit 2007 en die komt binnenkort op Disney +.

Disenchanted

Het is 15 jaar geleden dat Giselle (Amy Adams) en Robert (Patrick Dempsey) trouwden, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad, dus verhuizen ze hun groeiende gezin naar de slaperige buitenwijk van Monroeville, op zoek naar een meer sprookjesachtig verhaal leven. Helaas is het niet de snelle oplossing waar ze op had gehoopt. Suburbia heeft een hele nieuwe reeks regels en een lokale bijenkoningin, Malvina Monroe (Maya Rudolph), waardoor Giselle zich meer dan ooit misplaatst voelt. Gefrustreerd dat haar “Happily Ever After” niet zo gemakkelijk te vinden is, wendt ze zich tot de magie van Andalasia voor hulp, waarbij ze per ongeluk de hele stad in een echt sprookje verandert en het toekomstige geluk van haar familie in gevaar brengt. Nu is Giselle in een race tegen de klok om de betovering ongedaan te maken en te bepalen wat “Happily Ever After” echt voor haar en haar familie betekent.

Deze nieuwe film is exclusief te zien op Disney Plus vanaf 24 November 2022.


Disney Plus

Meer nieuws over Disney +

Er komen altijd nieuwe producties series of films aan voor Disney+. Blijft op de hoogte! Ons nieuws heeft betrekking op Disney Plus België.

About Post Author

Een reactie achterlaten