Details over het kerstseizoen 2019 in Disneyland Paris

De magie van Kerstmis gaat van start op 9 november in Disneyland® Paris. Bijna twee maanden lang kunnen gasten fonkelende lichtjes ontdekken, de prachtige Disney’s Christmas Parade bewonderen en hun favoriete Disney Figuren ontmoeten. En dit jaar, maken Disney Prinsessen deel uit van het dansfeest tijdens de grootste bijeenkomst in Disneyland® Paris.

Het kerstseizoen in het Disneyland® Park

Versier de boom met Mickey’s Magical Christmas Lights
Bij het vallen van de avond staan de bezoekers voor een grote verrassing tijdens de aangepaste ceremonie van de kerstboomverlichting, naast MickeyMinnie en de Kerstman. Samen zullen ze de 24 meter hoge kerstboom in het midden van Main Street, U.S.A. oplichten.


Een sprankelend feest met Disney Prinsessen*
Tijdens deze kerstperiode kunnen gasten The Starlit Princess Watlz op het podium van Caste Stage bijwonen. AriëlBelleSneeuwwitjeAssepoesterJasmineRapunzel en Tiana, samen met hun prinsen, zullen Doornroosje op het podium vergezellen voor een magisch bal.

* Deze show is beschikbaar van 15 november 2019 tot 5 januari 2020.


Herontdek Disney’s Christmas Parade
De traditionele Disney’s Christmas Parade keert terug naar de Parade Route met elke dag twee voorstellingen. MickeyMinnieDonald en Goofy openen de stoet van magische, kleurrijke praalwagens. Van Winnie de Poeh en vrienden tot Knabbel & Babbel en de Drie Biggetjes is dit de gelegenheid voor gasten om hun favoriete Disney Figuren te ontmoeten. En natuurlijk zal de Kerstman de Disney’s Christmas Parade eindigen op zijn slee.


Magische ervaringen in een feestelijk setting
In het Disneyland® Park voel je de kerstsfeer van zodra je binnenstapt, met sneeuwmannen, gloeiende kerstbomen en met sneeuw bedekte decoraties rondom de reusachtige kerstboom in Main Street, U.S.A.

En in deze betoverende setting hebben de Disney Figuren besloten om Kerstmis en het nieuwe jaar te vieren, inclusief StamperMiss Bunny en Stitch. De Kerstman verwelkomt tot en met 25 december bezoekers in een speciale “Meet Mickey House”. Dit is de perfecte gelegenheid voor gasten van alle leeftijden om hun kerstbrief af te geven en dit moment vast te leggen.

 


Let’s Sing Christmas!
Wat zou Kerstmis zijn zonder traditionele kerstliedjes? De Let’s Sing Christmas show presenteert de beste kerstmelodieën, samen met Mickey, Minnie, Donald, Goofy en de zangers. Elk weekend krijgen koren de gelegenheid om op te treden op het podium van Videopolis.

Meer informatie over de “Disney Performing Arts” vind je hier terug.


De Betoverende Adventskalender van 1 tot 24 december
Gasten kunnen deelnemen aan de kerstmagie zodra het Disneyland® Park wordt geopend en De Betoverende Adventskalender zich opnieuw aan de voet van het Kasteel van Doornroosje bevindt. Elke dag zal een nieuwe verrassing onthuld worden samen met Mickey, Minnie en Goofy.

 

Het kerstseizoen in het Walt Disney® Studios Park

Een muzikale kerst met Mickey’s Christmas Big Band*
Animagique Theater zal dit jaar weer draaien op jazzritmes tijdens Mickey’s Christmas Big Band. Deze liveshow past bij een traditionele musical. Het is een levendig eerbetoon aan de mooiste melodieën van de winter met Disney Figuren. Het programma omvat het bigband-orkest, snelle tapdansacts en zelfs een solo van Mickey op de drums!

* Deze show is beschikbaar tot 5 januari 2020.


#SURPRISMICKEY*

Na een succesvolle editie vorig seizoen, keert de #SURPRISEMICKEY show terug naar het Production Courtyard podium aan de voet van de Hollywood Tower. En om Kerstmis op de best mogelijke manier te vieren, hebben Minnie en haar vrienden een aantal nieuwe verrassingen voor de gasten in petto.

* Deze show is beschikbaar tot 5 januari 2020.

About Post Author