De villa’s in Disneyland Hotel onthullen eerste blik op gastenkamers

Maak je klaar om de magie van Disney te ervaren als nooit tevoren in The Villas in Disneyland Hotel, dat in september in het Disneyland Resort wordt geopend.

De vierde toren van het Disneyland Hotel

De villa’s in het Disneyland Hotel zullen tijdloze Walt Disney Animation Studios-klassiekers combineren met eigentijdse ontwerpen, en op subtiele wijze een viering van de Disney-geschiedenis samenstellen op de plek waar het allemaal begon: het Disneyland Resort. Dit wordt de vierde toren van het Disneyland Hotel, op een steenworp afstand van het Downtown Disney gebied.   

Vanaf het moment dat je een glimp opvangt van de kleurrijke façade van de 12 verdiepingen tellende toren, wordt je in elke ruimte ondergedompeld in de ontdekking van het creatieve verhaalvertelproces, waardoor enkele van je favoriete Disney-verhalen als nooit tevoren tot leven komen in een verscheidenheid aan thema-accommodaties.

disneyland hotel

Je kunt samen met Baloo en Mowgli de ‘noodzakelijkheden’ ontdekken in een nieuw bedachte duo-studio geïnspireerd op ‘The Jungle Book’.

De dromerige deluxe studio’s bieden plaats aan maximaal vier gasten en hebben als thema de verhalen van ‘Doornroosje’ of ‘De prinses en de kikker’.

Als u op zoek bent naar meer ruimte, kunnen u en uw gezin zich uitstrekken in een villa met één of twee slaapkamers, voor respectievelijk vijf en negen gasten. Bekijk deze prachtige kamers geïnspireerd op de levendige kleuren van ‘Fantasia’ of ‘The Princess and the Frog’.

Deze villa’s zijn voorzien van een wasmachine en droger, een comfortabele woonkamer en een grote keuken die is uitgerust met al het kookgerei dat je nodig hebt om de smaken van Tiana’s kookkunsten in je eigen ruimte te brengen!

Vul uw vakantie met nog meer betovering in een Grand Villa met meerdere verdiepingen en drie slaapkamers. Er kunnen maximaal 12 gasten slapen, de magie en kunstzinnigheid van Disney wordt door elke ruimte verspreid.

De eerste verdieping beschikt over een grote keuken, een grote eethoek en een dubbelzijdige open haard die de woonkamer verbindt met een eigen buitenbalkon. Op de eerste verdieping bevindt zich ook de primaire suite, geïnspireerd op ‘Bambi’.