De Magic Pass van Disneyland Paris

Disneyland Paris test al sinds 2017 om de belevenis van hun gasten te verbeteren door nieuwe technologie te gebruiken om Tickets,Hotel sleutels,Restaurant vouchers en de Hotel Easy Pass samen tot één geheel te vormen. Hieruit is de RFID Magic Pass uit ontstaan een kaart met een ingebouwde chip die vergelijkbaar is met de “Key to the World” kaart uit Walt Disney World.

De technologie is zeer vergelijkbaar met het MyMagic+ Systeem  waarmee ze hun hotelkamer kunnen openen, betalen in alle winkels en restaurants, FastPass+ reserveringen kunnen maken en toegang krijgen tot de parken.Via een smartphone app/Website kunnen bezoekers toegang krijgen tot deze service.

Disneyland Paris is nu deze technologie aan het toepassen en gasten van de Disney Hotels kunnen van deze service profiteren.

De Magic Pass in Disneyland Paris beschikt tot heden over deze voordelen: toegang krijgen tot de parken, hun hotelkamer, het ontbijt, de Extra Magische Uren, FastPass tickets, maaltijdopties en via de kaart betalingen uitvoeren in winkels en restaurants als zij tijdens het inchecken een creditcard aan de kaart koppelen.


About Post Author