De hotels van het Disneyland Resort in Californië

In het Disneyland Resort vinden gasten drie Disney-hotelaccommodaties, elk met een onderscheidende stijl: de luxe omgeving en California Craftsman-architectuur van Disney’s Grand Californian Hotel & Spa, het zonnige Californische strandthema in Disney’s Paradise Pier Hotel en de klassieke Disney-magie en charme van het Disneyland Hotel. Alle drie de hotels bieden een verscheidenheid aan accommodaties, instellingen en voorzieningen en beschikken over Disney-magie en de veelgeprezen Disney-touch voor kwaliteit, service en gastvrijheid. Deze hotels maken deel uit van het Disneyland Resort en bevinden zich op slechts een steenworp afstand van Disneyland Park en Disney California Adventure Park, evenals van het winkelen en dineren in Downtown Disney.

Disney’s Grand Californian Hotel & Spa

Disney’s Grand Californian Hotel & Spa, dat de geest van het vroege Californië weerspiegelt door middel van inspirerend design en gedurfde architectuur, is een AAA Four Diamond Award-winnende accommodatie. Het beschikt over 948 kamers en 71 Disney VacationClub Villas, en is het vlaggenschip van het Disneyland Resort.

Het ontwerp van het hotel viert de romantische Arts & Crafts-beweging van het Californië van het begin van de 20e eeuw. Als een artistieke verkenning van de kusten van Californië met zijn Monterey-dennen en sequoiabossen, is het hotel gelaagd met de herinneringen van de Arroyo-ambachtslieden, de missiepioniers en de schildersschool Plein Air. Het was ook het eerste hotel in de Verenigde Staten dat werd gebouwd in een Disney-park, met een eigen ingang naar Disney California Adventure, waardoor een verblijf in dit luxe hotel een unieke thema-ervaring wordt.

Disney’s Grand Californian Hotel & Spa biedt een verscheidenheid aan suites, 20.000 vierkante meter aan vergaderruimte, drie zwembaden en vijf eetgelegenheden: Storytellers Café, Hearthstone Lounge, GCH Craftsman Bar & Grill en het bekroonde restaurant Napa Rose. Met ongeveer 35 sommeliers, waaronder verschillende geavanceerde sommeliers, heeft Napa Rose een aanzienlijk aantal gecertificeerde wijnexperts onder één dak.

Disney’s Paradise Pier Hotel

Dit hotel met 481 kamers heeft als thema een kleurrijke “dag op het strand” en de Californische kustcultuur van plezier. Disney’s Paradise Pier Hotel is een hoogbouw van 15 verdiepingen met uitzicht op Disney California Adventure, een zwembad op het dak en een waterglijbaan, een fitnesscentrum, een cadeauwinkel en 30.000 vierkante meter aan vergaderruimte. Om te dineren kunnen gasten genieten van het grillige PCH Grill-restaurant, met snelle hapjes en drankjes die ook verkrijgbaar zijn in de Surfside Lounge in de lobby of in de Sand Bar aan het zwembad.

Disneyland Hotel

In het Disneyland Hotel vinden gasten een familievakantieresort boordevol Disney-magie en voordelen. Het hotel biedt 973 kamers, een verscheidenheid aan restaurants en lounges, winkels en drie zwembaden, naast andere voorzieningen.

Dit monumentale hotel beschikt over 973 kamers, waaronder Disney-suites met een speciaal thema en een binnenplaats met twee zwembaden en twee waterglijbanen die doen denken aan het vintage Disneyland Hotel Monorail Station. Memorabele eetgelegenheden zijn onder meer Goofy’s Kitchen, Tangaroa Terrace, Trader Sam’s Enchanted Tiki Bar en het bekroonde Steakhouse 55. Het AAA Four Diamond hotel beschikt ook over een van de grootste aaneengesloten congresruimten in het westen van de VS op 136.000 vierkante meter.

Een verblijf in de Fantasy Tower is betoverend, waar de nostalgie van Disneyland, een vleugje elfenstof en “verborgen” Mickeys versmelten met het moderne design van het midden van de eeuw van het hotel. In alle kamers lichten de hoofdeinden op met vuurwerk en spelen ze: “A Dream is a Wish Your Heart Makes.”

De kamers hebben een vuurwerkpatroon in het tapijt en verbeterde platformbedden om de opslagruimte te maximaliseren. De vloer van de gang heeft patronen geïnspireerd op de kunst van Mary Blair met grafische elementen die herinneren aan het park waar elk van de torens naar vernoemd is.

Tijdens hun vakantie kunnen gasten een wandeling maken over het prachtige terrein van het Disneyland Hotel, een koele rit maken van de Monorail-glijbanen, zwemmen in themazwembaden, een duik nemen in een van de Mickey en Minnie spa-whirlpools, ontspannen in een cabana of aan de bar bij het zwembad , of zet nog meer stappen in het fitnesscentrum.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *