De eerste beelden van Disneyland Paris in coronatijd

Vandaag deed Disneyland Paris de deuren terug open van het Disneyland Paris op een kiertje voor enkele media en fansites een exclusieve eerste blik te geven op Disneyland Paris in deze coronatijden.

Ook kregen ze een toespraak door de CEO van Euro Disney SCA “Natacha Rafalski”, COO “Daniel Delcourt” en Disneyland Paris ambassadeur “Giona Prevete”. Die ook el enkele nieuwtjes uit hun mouw konden schudden over de restaurants, Disney figuren en meer.

Credits: DeinDLRP on Twitter

veiligheidsmaatregelingen:

De grootste aanpassingen blijven natuurlijk de veiligheidsmaatregelingen die Disney neemt om de verspreiding van het Coronavirus tegen te houden. Zo zullen er in de wachtrijen overal stickers te zien zijn op de grond en is er plexiglas geïnstalleerd in enkele zigzag wachtrijen

Ook is handgel voorzien in alle ingangen van wachtrijen, winkels en Restaurants.

Het dragen van een mondmasker is trouwens ook verplicht in beide Disney Parken en Disney Village behalve om iets te kunnen eten.

Credits: @deindlrp on twitter

Ook op vlak van horeca worden er enkele grote aanpassingen gedaan. Zo zullen “all you can eat” buffetten veranderen naar een tafelbediening systeem. En ook zullen er in veel horeca punten van Disneyland Paris gewerkt worden met take-way opties.

Entertaiment:

De Disney figuren zullen ook nog steeds te ontmoeten en te zien zijn maar in een aangepaste omgeving en op een veilige afstand.

De Lion King & Jungle Festival shows “The Jungle Book Jive” en “Lion King Rhythms Of The Pride Lands” die normaal zouden beginnen vanaf eind juni zullen later in de zomer terugkeren in een aangepaste versie.

Op Disney Stars On Parade, Disney Illuminations, Mickey And The Magician en Frozen: A Muscial Invitation zullen we nog een tijdje langer voor moeten wachten. Meer informatie over het entertainment aanbod volgt later.


Gelekte beelden uit het Walt Disney Studios Park:

Het Walt Disney Studios Park was opvallend vandaag geen onderdeel van de media tour die Disneyland Paris had georganiseerd. Wel lekte er enkele dagen geleden op de Amerikaanse fansite Walt Disney World News Today enkele beelden uit het Studios Park.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *