De bouw wordt hervat in het Epic Universe-park van Universal

Het werk aan Universal’s Epic Univers in Orlando, Florida werd in juli 2020 onderbroken, midden in de pandemie. De herstart zal onmiddellijk beginnen, maar het zal naar verwachting enkele maanden duren voordat het op volle snelheid is. Epic Universe biedt een geheel nieuw ervaringsniveau dat het amusement in pretparken voor altijd zal veranderen. Gasten zullen zich buiten hun wildste verbeelding wagen, reizen naar geliefde verhalen en door levendige landen op avonturen waar de reis net zo verbazingwekkend is als de ultieme bestemming.Epic Univers zal het derde park worden van Universal Resort Orlando, naar het klassieke Universal Studios en het Island’s of Adventure. Daarnaast heeft Universal ook al een waterpark Volcano Bay en enkele hotels. Op die manier willen ze volop inzetten in de concurrentie met het grootste entertainmentcomplex te wereld: Walt Disney World Resort, enkele kilometers verderop.

Welk attracties en thema’s het nieuwe park gaan krijgen is nog niet helemaal duidelijk. In de andere parken van Universal kan je al genieten van attracties rond de films van Harry Potter, Jurassic Park, the Simpsons of klassiekers zoals E.T.

We kunnen wel met zekerheid zeggen dat er een Nintendo World binnenin het park zal komen. Een eerste versie van Nintendo World is reeds geopend in Universal Resort Japan.Nintendo World – Universal Studios Japan

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *