10 romantische plaatsen in Disneyland Paris


Tijdens dit Valentijnsdag weekend willen we onze selectie van de meest romantische plekken in Disneyland Parijs met je delen..


Het Kasteel Van Doornroosje:

Om zijn pastelkleuren en prachtig mix van architectuur en landschapsarchitectuur. Overweeg een bezoek in de ochtend voor meer rust en stilte, wanneer het licht van de opkomende zon door de glas-in-loodramen echt magisch is!


Horse-Drawn Streetcars:

Als je de drukte van de trottoirs tussen Town Square en Central Plaza wilt mijden, waarom dan niet in stijl? Stap in een van de prachtige paardentrams van Main Street en ontspan in ultiem comfort en stijl terwijl je koninklijke Percheron over de klinkers loopt.


Mad Hatter’s Teacups:

Laat je meeslepen met een wervelende duizelingwekkende draai aan boord van een van de theekopjes van de Mad Hatter. Wacht tot de avond valt wanneer de kleurrijke lantaarns van de attracties worden verlicht, het is nog magischer!


De wensput (naast het kasteel van Doornroosje):

Verklaar de liefde aan je geliefde waar Sneeuwwitje en haar prins elkaar voor het eerst zagen! Zorg ervoor dat u een wens doet voordat u vertrekt. Het is traditie!

-Eve and Wall-E:

Deel de liefde met deze twee schattige kleine robots voordat je naar de sterren vliegt in Hyperspace Mountain/Star Tours: The Adventure Continues.


L’Auberge de Cendrillon:

Geniet van een teder moment op de elegante binnenplaats van de herberg en aanschouw de wensput en de paardenkoets, in het hart van een koninkrijk vol met ‘ romantiek en tradities’. 


La Cabane des Robinsons:

Kijk vanaf het observatiedek naar Adventureland die oplicht bij het vallen van de avond, vol met prachtige geluiden van de tropische jungle.


Thunder Mesa Riverboat Landing:

Stap aan boord van een oude raderstoomboot en geniet van een ontspannen boottocht over de rivier langs het beste van het Oude Westen.


Place de Rémy (Ratatouille Area):

Place De Rémy is een van de meest romantische plaatsjes in het Walt Disney Studios Park waarbij je het “Parijs” bezoekt uit de Disney Pixar film Ratatouille. Bezoek de geweldige boetiek in art deco-stijl “Chez Marianne“, geniet van een duizelingwekkende rit in de keuken van de attractie “Ratatouille: The Adventure” en schuif achteraf mee aan tafel in “Bistrot Chez Remy”.


Restaurant Captain Jack’s:

Geniet van een heerlijk diner bij kaarslicht voor twee, met uitzicht op een maanverlichte vredige Caribische lagune … Je hoeft niet te zoeken naar de schat – Je heeft hem recht voor jou!

About Post Author

Een reactie achterlaten