Trip report 24 februari 2019

Hallo, en welkom bij ons eerste dagboek bericht van een trip naar Disneyland Paris op 24 februari 2019.

AANKOMST 08u30: En we beginnen onze dag met een bezoek aan het Disneyland Hotel waar we altijd graag eens naar de shop gaan kijken en gebruik maken van de toiletten.

Een TIP is om hier even binnen te wandelen en de kans te krijgen Mickey Mouse te ontmoeten. Je moet hier bijna nooit wachten in tegenstelling tot de lange wachtrijen die soms te vinden zijn bij Meet Mickey Mouse in Fantasyland tijdens de dag.


09u00 WALT DISNEY STUDIOS PARK

Tussen en 08u30 en 09u30 is er de Extra Magic Time in de parken. Hiervoor moet je ofwel in een Disney Hotel verblijven of een geldige Jaarpas hebben. En dat hebben wij, dus even de Walt Disney Studios binnen tijdens voor de andere bezoekers.


09u15: Even een wandeling in Walt Disney Studios Park, waar we al snel snappen dat het een drukke dag zal worden. Zelfs tijdens de Extra Magic Time is de wachttijd voor Crush’s Coaster in Toon Studios al opgelopen tot maar liefst 95 minuten.


09u20: We lopen even door voorbij Toy Story Playland richting Place de Rémy, waar we de attractie Ratatouille The Adventure vinden. En hier kunnen we gebruik maken van de Single Rider wachtrij waar we slechts 5 minuten hoeven te wachten.


10u00 Daarna gingen we snel richting de Production Courtyard om in de wachtrij te gaan staan voor de ontmoeting met de Star Wars ster Chewbacca, die exclusief tijdens het Star Wars seizoen “Legends of the Force” met zijn fans op de foto gaat. Je hoeft hier geen gebruikt te maken van de App Lineberty, maar je kan gewoon zoals vroeger in de rij aanschuiven.


11u00. Na een uur bij Chewbacca (wachten + de meet & greet) zijn we al snel naar het Disneyland Park gelopen om onze dag daar verder te zetten. Hier was net de eerste voorstelling van de Pirates & Princesses Festival afgelopen waardoor we nog net de Prinsessen in Main Street USA zagen voorbijkomen.


11u15: Aangezien we al héél vroeg vertrokken waren naar Disneyland Paris deze morgen beginnen we al honger te krijgen. En besloten we om naar Cowboy Cookout te gaan, die sinds kort eindelijk terug geopend is. Dit is onze favoriete counter service restaurant in het Disneyland Park.


12u05 We hadden net zoals altijd lekker gegeten in Cowboy Cookout Barbecue. En besloten om met dit mooie weer nog even verder te wandelen in het Disneyland Park, richting Adventureland. En in Adventureland aangekomen zagen we Chip & Dale nabij Pizza Outpost en even verder richting Indiana Jones kwamen we Rafiki en Timon bezig die alvast aan het repeteren zijn voor het Lion King & Jungle Festival deze zomer in het Disneyland Park.


12u20: We lopen nog wat verder in Adventureland en nemen nog wat foto’s van de Piratenboot.


12u30: Aangekomen op Central Plaza nodigt de blauwe hemel achter Sleeping Beauty Castle ons uit om ook hier nog enkele foto’s te nemen.


13u00: En was het tijd voor ons eerste agenda punt van het Pirates & Princesses Festival. De Disney Princesses Promenade rond Central Plaza met Princess Elena of Avalor en de Disney Junior ster Princess Sofia, The First.


13u45: Daarna gingen we even naar Discoveryland voor een ritje in Hyperspace Mountain waarvoor een Fastpass hadden.


14u50: Tijd voor de hoofdshow van het Pirates & Princesses Festival op Central Plaza. Pirates & Princesses Make Your Choice.


16u00: We bleven wat op Main Street USA hangen, want niet veel later was het tijd voor de laatste voorstelling van Pirates & Princesses Make Your Choice dat we deze keer wilden zien vanop Central Plaza, waar de Prinsessen en Piraten elkaar ontmoeten.


16u30: Na deze show gaan we vlug even naar Fantasyland voor een ritje op Le Pays Des Contes De Fées die recent terug geopend werd na een winterstop.


17u00: Daarna snel terug naar de parade route voor de dagelijkse Disney Stars On Parade. Waar we nog een goeie plaats vinden in Fantasyland.


18u00: Na de parade verlaten we het Disneyland Park en sluiten we de dag af met een laatste bezoek aan het Walt Disney Studios Park voor de Star Wars avondshow.


Dit was het voor deze. Tot bij een volgende dagboek van een volgend bezoek aan Disneyland Paris.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *