Trip report 22 maart 2019

Hallo en welkom bij weer een nieuw dagboek bericht van een trip naar Disneyland Parijs op 22 maart 2019.

Aankomst 09u00: We beginnen onze dag vandaag in het Walt Disney Studios om een reservatie te maken voor Mickey And The Magician met onze Mastercard en voor een ritje op Crush’s Coaster.

Spijtig genoeg konden we geen Mastercard gereserveerde plaatsen meer krijgen omdat alles al volboekt was dus gingen we direct naar Crush’s Coaster.

Crush’s Coaster is bekend om zijn lage capaciteit en populariteit dus onze planning was om de attractie al direct te doen tijdens de extra magic time en konden na 30 minuten wachten een ritje maken.


10:00

Door de verbouwingswerken bij de stunt show was Mickey And The Magician de enige show in het Walt Disney Studios Park op dat moment.

We besloten deftig achteraan de rij aan te sluiten, maar door de drukte stond er al heel snel over heel het plein rijen voor de eerste show.

Door veel geluk hebben we toch op één van de eerste rijen kunnen gaan zitten en kunnen genieten van 30 minuten spektakel.


11:30

Vergeet zeker tijdens je volgende bezoek de Rock ‘N ‘Roller Coaster niet want begin september zullen de werken beginnen voor de ombouw naar een Iron Man thema.

12:00


Via de App “Lineberty” kon ik een reservatie maken voor een meet & greet met Buzz Lightyear en zo moest ik niet in de rij staan en kon ik nog een tijdje genieten tussen door van het park en toen het mijn beurt was kreeg ik een melding dat we naar Buzz mochten.

Toen we aankwamen stond Buzz lightyear klaar om met ons op de foto te gaan.


12:30

We hadden een reservatie voor Bistrot Chez Remy kunnen bemachtigen, één van de populairste restaurants van Disneyland Parijs en terecht!

Je komt het restaurant binnen, neemt plaats in de wachtruimte en iets erna komt een cast member je halen, dan houdt hij of zij je even tegen en zegt dat je vanaf dan zal verkleinen tot de grote van Chef Rémy himself en een stap verder kom je het restaurant binnen.

We kozen voor “Menu Rémy” en kregen kort erna ons gratis jaarpas drankje.

Voorgerecht: Salade

Hoofdgerecht: Steak met bearnaisesaus, frietjes en ratatouille

 

Desserts: Chocolade cake / Gusteau’s dessert

Na onze heerlijke lunch nemen we nog heel even de tijd om foto’s te maken van het restaurant zelf.


14:00

Nog een attractie in het Walt Disney Studios Park waar we binnenkort afscheid van moeten nemen is Disney Junior. Dit is één van de weinige shows/attractie die na alle jaren waarin ik Disneyland Parijs bezoek nog nooit gedaan heb, op aanraden van een fan ben ik de poppenshow voor de eerste en de laatste keer gaan kijken.


14:30

We lopen terug naar Production Courtyard en we zien dat er een onaangekondigde voorstelling van Marvel: Heroes United ging plaatsvinden en we liepen als een zot naar het theater voor de eerste opvoering.

Vorig jaar tijdens Marvel Summer Of Super Heroes ondervond deze show heel veel technische problemen en daarom kreeg de show een aantal veranderingen en updates waardoor de show een grote verbetering was dan het jaar ervoor.


15:30

Tijd om afscheid te nemen van het Walt Disney Studios Park, we hoppen naar het Disneyland Park en lopen even een toertje in het oh zo mooie kasteel park.


17:30

Het is nog maar enkele maanden tot Festival Of The Lion King & Jungle maar we snuiven alvast een beetje de sfeer op van The Lion King in het quick service restaurant Hakuna Matata.


19:00

We verlaten het Disneyland Park om onder het Disneyland Hotel te wachten om terug naar binnen te kunnen. Vanavond is er voor jaarpashouders een event en hiervoor moeten we even geduld uitoefenen om naar binnen te mogen om 21 uur.


21:00

Het wachten is afgelopen! De poorten van het Disneyland Park openen opnieuw voor de jaarkaarthouders.

Bij de aankomst werden we gevraagd als we supporter waren van Team Princesses of Team Pirates en even later kreegde we een shopping bag en een programma.


21:05

Omdat er een grote line-up aan meet & greets waren, liepen we als gekken naar één van de populairste op de affiche en dat waren Belle en het Beest, dat hadden we beter even niet gedaan!

Al heel snel vormde er zich elle lange rijen en kropen er vele mensen voor.

Na 30 minuten in de rij te hebben gestaan ging de rij geen stap vooruit en verliet het beest de meet & greet waardoor Belle alleen bleef. Bijna alle fans stonden in de rij voor het beest dus niemand wilde met Belle op de foto.

Na nog eens 30 minuten gaven we het op en probeerden we nog een beetje van de shows te genieten.

                                                                               


22:00

Na de mislukte meet & greet met Belle en het Beest lopen we naar Videopolis voor de show “Minnie’s Pirate Academy”, een show die enkele jaren ook te zien was tijdens de Halloween Soirée.

Minnie, Clarice, Daisy, Captain Hook, Smee en een hele bende piraten zetten Videopolis in vuur en vlam en zorgden voor een geweldige show.


23:00

We wandelen door het park op zoektocht naar alle Disney figuren die buiten staan en stoppen onderweg voor een ritje op Pinnokio waar niemand stond aan te schuiven.


00:00

Klokslag middernacht tijd voor nog een show die speciaal voor het Princesses en Pirates event één keer terugkeerde was “The Starlit Princess Waltz” die tijdens het 25 jarig bestaan de hele tijd werd opgevoerd.

De show was voor 99,99% hetzelfde, enkel de jurken van de prinsessen waren die van de “Make Your Choice” show.


00:45

Het moment is aangekomen om nu officieel afscheid te nemen van Team Princesses en Team Pirates met nog één keer de “Make Your Choice” show op Central Plaza.


01:00

Het einde van de Soirée is aangebroken, we volgde Team Princess tot aan Main Street waar zij de fans onder grote belangstelling verlieten richting de backstage en daar kwam onze Disney dag aan een einde.

Dit was het voor deze. Tot bij een volgende dagboek van een volgend bezoek aan Disneyland Paris!

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *