Trip report 11 April 2019

Hallo en welkom bij weer een nieuw dagboek bericht van een trip naar Disneyland Parijs op 11 April 2019.

Aankomst 10u00:

Wij beginnen onze dag in het Walt Disney Studios Park.


10u30:

In de 2 weken dat ik niet meer in het Walt Disney Studios park ben geweest is er veel veranderd zoals attractie Armageddon die nu permanent gesloten is om plaats te maken voor Marvel Land.

Ook Art Of Disney Animation, wat eerder dit jaar dicht ging, wordt nu omgebouwd naar een Frozen experience met onder ander een meet & greet locatie met Olaf.


Na een renovatie van 10 maanden is de facade van Studio 1 ook helemaal uit de stijgers.


Achter de Studio Tram tour wordt er een nieuwe ingang gemaakt als onderdeel van de uitbreidingsplannen.

De attractie zal in 2020 ook een Cars thema krijgen.


11:30:

Tijdens het Marvel seizoen kan je in het Walt Disney Studios Park op de foto gaan met de nieuwste superheldin Captain Marvel, juist naast het Blockbuster Café.

TIP: Wees er vroeg bij want de wachtrijen kunnen oplopen van één tot twee uur.


12u00:

In hamburger restaurant “En Coulisse” kan je terecht voor een Marvel menu met een speciale hamburger, drankje en een gethematiseerd dessert.

Prijs: €16.99


13u00:

Tijdens de dag gaan wij graag eens naar het Disneyland Hote,l omdat we er op ons gemak kunnen gaan relaxen en af en toe speciale characters kunnen zien.


14u00:

Hier is een kleine update van de nieuw binnengekomen merchandise in de winkeltjes.


16u00:

Het is niet meer echt een “nieuwe” attractie maar Mickey’s Philharmagic is nog steeds leuk om te doen op een drukke dag in het Disneyland Park.

In Walt Disney World hebben ze dezelfde attractie maar daar is het scherm veel groter dan in Disneyland Parijs, daarom is het aangeraden om in Parijs de attractie helemaal vooraan het scherm te bekijken.


17u00:

Tijd voor de Stark Expo, één van mijn favoriete shows tijdens het Marvel seizoen. Deze show kreeg een grote update na enkele slechte recensies van een aantal bezoekers.

Met enkele extra characters, dansers en extra special effects geeft de nieuwe versie een veel betere indruk.

   


17u30:

Na de Stark Expo show was het tijd voor een ander populaire show van het Marvel seizoen, deze keer binnen in het Studio Theater. Daar kun je gaan kijken naar Marvel Superheroes Heroes United waar special effects zoals projecties, vuurwerk en de Marvel helden samen komen om de wereld te redden van Thanos zijn plannetjes.

Omdat we zo een fan zijn van deze show zijn we hem 2 keer achter elkaar gaan kijken.


20u00:

Sluiting Walt Disney Studios Park


20u30:

We gaan nog snel naar de Disney Village voor een hot dog in New York Style Sandwiches als afsluiting van onze dag in Disneyland Parijs.Dit was het voor deze. Tot bij een volgende dagboek van een volgend bezoek aan Disneyland Paris!

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *