Constructie Epcot in Walt Disney World gaat langzaam verder

Reeds enkele jaren is Epcot, in Walt Disney World, één grote bouwput, vooral bij het binnenkomen in het park loop je al snel tegen enorm veel bouwschuttingen. Het vroegere Future World krijgt namelijk een volledige make-over naar World Celebration en vooral het gebied juist achter Spaceship Earth is enorm getroffen door deze veranderingen. Daarbij komt nog eens dat de werkzaamheden enorm langzaam gaan iets wat we van Disney World niet gewend zijn.

Nieuwe luchtfoto’s Epcot

Vandaag heeft Bioreconstruct op Twitter nieuwe luchtfoto’s geplaatst van de grote bouwpunt in Epcot. Dit jaar moet de werken nog afgerond zijn, natuurlijk zijn we het jaar nog maar begonnen en zoals je kan zien is er nog veel werk te doen. Dit gebied zal ooit een soort grote tuin worden met decoratieve elementen, natuur en ook een nieuwe standbeeld van Walt Disney, met de naam “Dreamers Point”.

epcot

Hier zie je de plaats waar “Dreams Point” te vinden zal zijn. Hier zijn ze duidelijk bezig met de wandelpaden af te werken om hopelijk dit stukje eerder te openen dan de rest van het gebied zodat het ook iets makkelijker is om van World Nature naar World Discovery te gaan. De foto hieronder toont het nieuwe beeld van Walt Disney die hier binnenkort in Epcot geplaatst zal worden.

Als het gebied klaar is zal het een multi-functioneel stuk in het park zijn, waar verschillende decoraties geplaatst te kunnen worden naargelang het thema of festival dat dit moment in Epcot te zien is zoals International Food & Wine Festival of het International Flower & Garden Festival om er een paar op te noemen.