Bevestigd: De nieuwe streamingdienst van Disney “STAR” komt dan toch naar België volgende maand

Het leek er eerst op tijdens de Investor’s Day van The Walt Disney Company begin December 2020 dat België had moeten wachten op de release van de nieuwe Disney streamingdienst “STAR”, maar Disney Plus BE heeft zojuist bevestigd dat het samen zal gelanceerd worden met onderandere Nederland,Frankrijk,Duitsland en..

Zoals je ziet is Belgie NIET blauw gekleurd op deze officiële kaart (December 2020)

Duurdere abonoment prijs:

Het goede nieuws is dat de streamingdienst zal toegevoegd worden op het bestaande systeem van Disney Plus vanaf 23 Februari 2021. De bibliotheek van Star ziet er alvast zeer belovend uit met nog meer films en series van 21st Century Fox en ook met HULU content (Amerikaanse streamingdienst van Disney).

Ook zal de bibliotheek van Star worden uitgebreid in de toekomst met exclusieve content.

Je hoeft niet te betalen voor een extra pakket om te kijken naar Star want het zal toegevoegd worden bij ieder Disney Plus abonnee in Europa. Wel zal er een prijsstijging komen van 2 euro voor mensen die maandelijks betalen en mensen die jaarlijks betalen kunnen genieten zonder extra kosten van Star tot ze hun abonnement moeten vernieuwen voor een nieuw jaar, die prijs gaat van 69,99 naar 90 euro (volgens geruchten).

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *