Bestel een Disneyland Paris Mystery Box: 30th Anniversary

Niets is leuker dan de bel horen met de postbode aan je deur die een pakje komt afleveren, en nog leuker is als het natuurlijk een pakje is vol leuke Disney merchandise. Daarbij maakt een mystery box het ook nog een stuk spannender, want je weet niet wat erin zit.


Hoe werkt het?

Met een Mystery Box gaan wij op zoek naar leuke spullen van de 30th verjaardag in de shops van Disneyland Paris en vullen we uw box, daarna sturen we hem naar je op. 

De themabox “30th Anniversary” is een tijdelijke flexibele mystery box dat we aanbieden tijdens de 30ste verjaardag van Disneyland Paris. U kunt zelf uw budget kiezen.


Uw voorkeuren:

Natuurlijk is en blijft het een mystery box dus kan je niet helemaal zeggen wat er in de box moet zitten anders blijft er nog weinig mysterie over natuurlijk. Maar bij deze box kan je wel eventueel enkele voorkeuren doorgeven.

  • Geslacht van de persoon voor wie de box bedoeld is: Vrouw/Man/Gender neutraal
  • Leeftijd van de persoon

De prijs

Je mag zelf je budget kiezen voor een mysterybox. Maar als je een box wilt met toch wel wat verschillende producten, moet je wel rekening houden met de prijzen van de merchandise in Disneyland Paris. Daarom adviseren wij een startprijs vanaf 75€.

Bestellen !

Graag een Mystery Box 30 uit Disneyland Paris aan je deur?

Mail ons dan je bestelling of eventuele vragen naar: dlpshoppingservice@hotmail.com


Vergeet ook niet van je adres te vermelden bij je bestelling.

Verzending en verpakking:


Bij een bestelling en een betaling ervan ga je akkoort met onze Algemene voorwaarden >

About Post Author

Een reactie achterlaten