“Behind the Attraction”: binnenkort nieuwe serie op Disney+

(De documentairereeks “Behind The Attraction” zal vanaf 16 juli te streamen zijn op Disney Plus!)

Heb je je ooit afgevraagd wat de verhalen zijn achter je favoriete attracties en bestemmingen vanuit de Disney Parken en Resorts over de hele wereld? Zoek niet verder dan Behind the Attraction, een nieuwe serie van 10 afleveringen van een uur die exclusief op Disney + zal worden gestreamd.De serie, van Dwayne Johnson en Dany Garcia’s Seven Bucks Productions en The Nacelle Company, geeft kijkers een exclusieve blik ‘achter het gordijn’ van enkele van Disney’s populairste attracties door rechtstreeks te spreken met Disney’s Imagineers en andere creatieve geesten die betrokken zijn bij het brengen van elk naar leven.

De afleveringen bevatten een diepe duik in de legendarische geschiedenis van hoe deze populaire Disney-attracties zijn ontstaan ​​en hoe ze zijn verfijnd naarmate nieuwe ideeën naar boven kwamen en de technologie zich ontwikkelde. Het bevat ook speciale interacties met de fans die liefdevol geobsedeerd zijn door elk magisch detail.

“Sinds 1955, toen Disneyland voor het eerst zijn deuren opende, hebben de attracties generaties op zo’n leuke en magische manier over de hele wereld beïnvloed. Deze eerste serie in zijn soort neemt je mee achter de schermen om te ervaren en te vieren hoe deze geliefde attracties creatief tot stand zijn gekomen. Ik hoop Walt en de ‘MouseHouse’ hiermee trots te maken, ”zei Johnson, uitvoerend producent en mede-oprichter van Seven Bucks Productions. “We zijn heel blij dat we de kans hebben om het gordijn op te heffen en ons wereldwijde publiek een boeiende ervaring te bieden door de verhalen achter deze magische attracties tot leven te brengen, samen met onze briljante partners bij Disney + en The Nacelle Company,” voegde Garcia toe.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *