Avengers Campus in Disneyland opent op 18 Juli 2020

Nog niet in Disneyland Parijs maar wel in Disneyland in California, in Disney’s California Adventure Park gaat deze zomer Avengers Campus open. Vandaag deelde Disney mee dat dit nieuwe Marvel gebied in het park geopend zal worden op 18 juli 2020. Dit project is ook zeer interessant voor de fans van Disneyland Parijs, aangezien er ook in Parijs een variant van Avengers Campus in aanbouw is. Voor de opening van Avengers Campus in Disneyland Paris is het nog wachten tot de zomer van 2021, maar laat ons toch even een kijkje nemen wat er alvast te zien zal zijn in de versie in Californië.


Sling webs met Spider-Man

Avengers Campus is thuisbasis van de eerste Disney attractie met Spider-Man en nodigt gasten uit om hun vaardigheden op het gebied van webslingeren te testen.

De technologie die speciaal voor deze attractie is aangepast, omvat een naadloze mix van 3D en een nieuwe interface, waardoor gasten op een missie kunnen gaan en kunnen ervaren hoe het is om naast Spider-Man superkrachten te hebben.

Deze attractie komt integraal naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris.


“Suit up” met de nieuwste uitrusting, inclusief Spider-Bots van WEB

In de WEB Suppliers-winkel vindt u de nieuwste WEB-uitvindingen, waaronder interactieve Spider-Bots die veel lijken op die u zult zien in de nieuwe attractie WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure.

Andere onmisbare items bij WEB-leveranciers zijn een speciaal ontworpen rugzak om Spider-Bots te dragen wanneer ze niet in actie zijn, Spider-Man-lichtbril, een spinnewebpakket voor thuis en Funko Pop! vinyl beeldjes van Spider-Man en Iron Man.

In de buurt is de Campus Supply Pod de plek om op te laden met officiële Avengers Campus-uitrusting, waaronder hoodies en T-shirts van fleece, hoofddeksels, drinkgerei en andere Super Hero-benodigdheden.


Geniet van kleine traktaties en grote happen

Wanneer het tijd is om een ​​pauze te nemen van de heldhaftigheid, bieden drie nieuwe eetgelegenheden op Avengers Campus gerechten die rijk zijn aan smaak en verhalen.

Pym Test Kitchen is een wetenschappelijk laboratorium voor voedselinnovatie waar eten en drinken een verhaal vertellen. Net zoals Ant-Man en The Wasp “Pym Particles” gebruiken om zo ongeveer alles te laten groeien en krimpen.

Grenzend aan de Pym-testkeuken is de Pym Tasting Lab. Volwassenen kunnen een ambachtelijk bier bestellen.


Ontmoet een formidabele schurk in een land vol helden

Last but zeker not least zullen Super Heroes op Avengers Campus tot leven komen op een manier die spannender is dan ooit. Je hebt misschien heroïsche ontmoetingen met Iron Man, Captain Marvel, Black Widow, Doctor Strange, the Guardians of the Galaxy, Black Panther, Thor en zelfs schurken zoals Loki. Daarbij gaan Ant-Man en The Wasp hun eerste optredens doen in het park, en Iron Man zelf zal zijn nieuwe wapenuitrusting debuteren in Avengers Campus: de Mark 80.

Je hebt misschien zelfs de kans om te zien hoe Spider-Man hoog boven Avengers Campus in actie komt met zwaartekracht tartende, acrobatische prestaties die nog nooit eerder in een Disney-themapark zijn gezien.


In een nabijgelegen oud heiligdom zal Doctor Strange rekruten trainen in de mystieke kunsten door dit oude heiligdom tot leven te brengen met krachtige spreuken. ‘S Nachts gloeit het gebied nog levendiger met majestueuze kleuren en lichten, pulserend met mystieke energie.

About Post Author