Avengers Campus in Disneyland Paris opent op 20 juli 2022

Avengers Campus allereerste Marvel themaland in Europa

Als onderdeel van de meest ambitieuze transformatie en uitbreiding van het Walt Disney Studios Park sinds de opening van Disneyland Paris, wordt het allereerste Marvel themaland in Europa geopend. Marvel Avengers Campus biedt verrassende live-action stunts, heroïsche ontmoetingen met Marvel Superhelden, twee attracties boordevol actie en themarestaurants en boetieks.

Marvel Avengers Campus opent in Disneyland Paris op 20.07.2022. In dit nieuwe themaland kunnen gasten een actieve rol spelen naast de machtigste helden van de aarde en hun eigen heldhaftige verhaal beleven. Marvel Avengers Campus is een volledig nieuw ontworpen universum dat is gewijd aan het ontdekken, werven en trainen van de volgende generatie helden. Iedereen is uitgenodigd om een team te vormen met de Avengers en hun bondgenoten: van webben slingeren als Spider-Man en vliegen in de ruimte met Iron Man en Captain Marvel tot het aantrekken van een Superhelden pak.

Marvel Avengers Campus opent als onderdeel van de viering van de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Het is de volgende belangrijke mijlpaal in het meerjarige transformatieplan van het Walt Disney Studios Park en vertegenwoordigt het volgende niveau van uitzonderlijke gastervaringen van het resort. Met Marvel Avengers Campus en Disney Hotel New York – The Art of Marvel is Disneyland Paris klaar om de ultieme bestemming te zijn voor Marvel fans om een spectaculaire ervaring te beleven tussen hun favoriete Superhelden.

AVENGERS CAMPUS

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *