Avatar: The Way of Water is te streamen vanaf 7 juni op Disney Plus.

Het wachten is bijna voorbij! Na een historische theatervoorstelling zal James Camerons wereldwijde fenomeen ‘Avatar: The Way of Water’ op 7 juni debuteren op Disney+ en bonuscontent bevatten met filmmakers, cast en crew.

“Avatar: The Way of Water” debuteerde op 16 december in de bioscoop en werd de op twee na best scorende film aller tijden ter wereld met bijna $ 2,32 miljard aan de kassa. Genomineerd voor talloze Academy Awards®, waaronder die voor Beste Film, zette de film ook een nieuwe maatstaf voor visuele effecten. Geproduceerd door Cameron en zijn oude partner Jon Landau, spelen in de productie van 20th Century Studios-Lightstorm Entertainment Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis en Kate Winslet.

“Avatar: The Way of Water” bereikt nieuwe hoogten en verkent onontdekte diepten terwijl James Cameron terugkeert naar de wereld van Pandora in dit emotioneel geladen actie-avontuur. “Avatar: The Way of Water”, dat zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film afspeelt, lanceert het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om te blijven. elkaar veilig, de strijd die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan. Dit alles tegen de achtergrond van de adembenemende zeegezichten van Pandora, waar het publiek kennismaakt met nieuwe Na’vi-culturen en een scala aan exotische zeedieren.

Avatar