Alle veiligheidsmaatregelen die Disneyland Paris neemt tegen de verspreiding van het Coronavirus

Vanaf de gefaseerde heropening op 15 juli worden bezoekers opnieuw uitgenodigd om te genieten van de onvergetelijke en magische momenten waar Disneyland Paris bekend om staat. In overeenstemming met de richtlijnen van de Franse overheid en lokale gezondheidsautoriteiten, zullen de parken van Disneyland Paris, het hotel Disney’s Newport Bay Club en Disney Village openen met aangescherpte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Omdat de gezondheid en veiligheid van gasten en Cast Members topprioriteit heeft, zal de gefaseerde heropening van Disneyland Paris een bewuste aanpak volgen met een beperkt aantal gasten, afstandsmaatregelen en aangescherpte aandacht voor schoonmaak afgestemd op de richtlijnen van de Franse regering en gezondheidsautoriteiten. Het dragen van een mondmasker is verplicht voor gasten vanaf 11 jaar oud, voor Cast Members en alle externe operators.


Registreer op voorhand om je toegang tot de parken te garanderen:

Om afstand tussen groepen te kunnen garanderen terwijl we je een magische ervaring bezorgen in Disneyland Paris moeten we het aantal bezoekers per dag beperken tijdens de heropeningsfase.

Wanneer je al een ticket zonder datum (Mini, Magic, Super Magic of meerdaagse tickets) of een Jaarpas hebt, raden wij je ten zeerste aan om vanaf juli je bezoek te registreren via ons registratieplatform. Met deze registratie krijg je gegardeerd toegang tot Disneyland Paris op de datum van jouw keuze (afhankelijk van beschikbaarheid).

Wanneer je een nieuwe Jaarpas of een nieuw toegangsticket koopt, is het registreren van je bezoek verplicht (zie algemene voorwaarden).

Wanneer je in een Disney Hotel of een Disney Nature Resort verblijft, en je een arrangement inclusief tickets hebt, of wanneer je in een Partner Hotel verblijft en je jouw arrangement bij Disneyland Paris hebt geboekt of als je een toegangsticket hebt voor een specifieke datum, hoef je jezelf niet te registreren voor toegang. Jouw toegang tot de parken is gegarandeerd tijdens je verblijf.Attracties:

Er zijn aanpassingen gedaan aan alle attracties inclusief een aangepast instapproces om afstand tussen verschillende groepen bezoekers te garanderen. De Single Rider service en FASTPASS services zijn tijdelijk niet beschikbaar.


Disney Figuren:

Tijdens de eerste heropeningsfase zullen veel Disney Figuren, Pixar Figuren, Star Wars Figuren en Marvel Superhelden in de parken verschijnen om bezoekers onvergetelijke fotomomenten te bieden. Van onverwachte optredens tot nieuwe selfiespots, er is geen beter moment geweest om te genieten van nieuwe soorten interacties en ervaringen met de geliefde figuren. Nauwe interacties zoals knuffels zijn tijdelijk niet mogelijk.


Hotels & Resorts:

Elke gast die in een Disney Hotel of Disney Nature Resort verblijft, profiteert van Extra Magic Time en heeft daardoor vóór de officiële openingstijden toegang tot de parken.

In de Disney Hotels kunnen de liften door één familie tegelijk worden gebruikt en bij de check-in worden er plexiglaswanden geïnstalleerd. Er zijn versnelde incheckprocedures geïntroduceerd en roomservice zal aangepast worden om de afstandsmaatregelen te respecteren.”Shows en entertainment:

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Hieronder vallen onder andere Disney Stars on Parade en de avondshow Disney Illuminations, die op een later tijdstip zullen terugkeren.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands, een hooggewaardeerde show, zal in de zomer van 2020 terugkeren samen met The Jungle Book Jive. Indoor- en openluchttheaters zullen anders ingedeeld worden om fysieke afstand te bevorderen. Gasten kunnen de beschikbaarheid van attracties en entertainment bekijken via de officiële website van het resort en de app.


Restaurants:

De zitcapaciteit van restaurants wordt verminderd en een nieuw afhaalaanbod geeft bezoekers de mogelijkheid om van hun maaltijd te genieten op de vele locaties in buitenlucht in beide parken. Het aanbod in buffetrestaurants zal worden vervangen door een nieuw all-you-can-eat aanbod met tafelbediening. Gasten kunnen van tevoren een tafel reserveren bij restaurants met tafelbediening. Reserveren wordt ten zeerste aanbevolen voor alle restaurants met bediening aan tafel.


Souvernier winkels:

De boetieks van Disneyland Paris zullen open zijn en opnieuw worden ingedeeld, zodat er meer ruimte is om afstand te creëren. Ook zullen er Cast Members aanwezig zijn om te helpen de afstand te kunnen bewaren. Zowel in de restaurants als in de boetieks worden aparte in- en uitgangen gebruikt, contactloos betalen wordt aangemoedigd en er is plexiglas geïnstalleerd bij de kassa’s.About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *