Alle speciale evenementen dit jaar in Disneyland Paris

Electroland:

Nou, noteer Electroland maar alvast. Tijdens dit festival op 4, 5 en 6 Juli zetten ‘s werelds beste DJ’s Disneyland Paris op de kop. Ja, dat lees je goed: een dancefestival in Disneyland!

Disneyland Pride:

Vier diversiteit tijdens Disneyland Paris Pride met optredens, ontmoetingen met Disney figuren en attracties op 6 juni 2020 in het Disneyland Park. Geniet daarnaast van Pride parade en vier diversiteit met de magie van Disney.


Disneyland Paris Princess Run:

Voel je onoverwinnelijk en ontdek samen met je gezin en je vrienden je magische hardloopkrachten, tijdens de allereerste Disneyland Paris Princess Run, van 8 t/m 10 mei 2020.

Disneyland Paris Run Weekend: (5de verjaardagseditie)

Zet je beste beentje voor om magische kilometers te hardlopen in een fantastische sfeer met nog meer Disney Figuren om je toe te juichen tijdens het Disneyland Paris Run Weekend 5th Edition, van 24 t/m 27 september 2020.


De Annual Pass evenementen voor jaarpashouders van Disneyland Paris:

Deze evenementen voor jaarpashouders vinden ieder kwartaal plaats en hebben telkens een ander thema. Tijdens deze exclusieve events kan je (speciale) Disney figuren ontmoeten, shows zien en ook zullen (bijna) alle attracties open.


Disney’s Halloween Party:

Beleef een griezelig leuke Halloween tijdens de Disney’s Halloween Party op 31 oktober 2020 in het Disneyland Park. Met speciale meet & greets met Disney figuren en Halloween entertainment.


New Year’s Eve Party:

Het aftellen is begonnen! Vier de jaarwisseling tijdens de schitterende New Year’s Eve Party in Disneyland Paris op 31 december 2020.

Een oudejaarsavond om nooit te vergeten: twee enorme parades, de hele avond geopende attracties, dj’s en als klap op de vuurpijl een spectaculaire vuurwerkshow.


Magic Over Lake Disney:

Eindig je dag sensationeel en in stijl met Magic Over Lake Disney*: The Frozen Edition, een spectaculaire nieuwe geluids- en lichtshow die een magische gloed over Disneyland Paris doet schijnen op 24, 27 en 29 januari 2020. Verzamel langs de oevers van Lake Disney en hou de ‘oohs’ en ‘aahs’ alvast klaar tijdens deze ongelooflijke show waarbij legendarische momenten uit Frozen voor je ogen tot leven komen.

(Dit is een gratis evenementen)


About Post Author