Alle Disney Resorts ter wereld opnieuw open

De heropening van Disneyland Paris is niet het enigste goede nieuws vandaag want sinds nu zijn alle Disney resort in wereld opnieuw geopend!Het is al sinds januari 2020 geleden dat alle Disney Resort tegelijkertijd open waren en dat is natuurlijk de schuld van de Covid-19 pandemie.

De pandemie begon in China in december 2019 en een maand later sloot Disney zijn parken in Hong Kong en Shanghai uit gezondheidsredenen.

In maart 2020 vond de pandemie ook zijn weg naar Europa en de Verenigde Staten als gevolg dat Disneyland Resort (Californië), Walt Disney World en Disneyland Paris moeten sluiten. In de zomer van 2020 heropende Walt Disney World en Disneyland Paris opnieuw de deuren, echter maar helaas moest Disneyland Paris in oktober 2020 opnieuw sluiten vanwege een nieuwe lockdown in Europa.

Voor Disneyland Resort (Californië) waren er ook plannen om te heropenen in de zomer van 2020, maar enkel het uitgaansgebied Downtown Disney heropende en de Disney Parken bleven er dicht tot eind April 2021.

Ook Tokyo Disneyland sloot in maart 2020 en heropende opnieuw later in de zomer. Het resort heeft nadien niet meer gesloten maar heeft wel enkele keren gewerkt met een extreem lage capaciteit.Disney Cruise Line:

De Cruise schepen van Disney liggen momenteel wel nog steeds op het droge. Disney heeft de grooste moeite om de Disney Cruise Line opnieuw volledig op te starten. Wel gaat het Disney Magic Cruiseschip opnieuw varen exclusief voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk ondanks dat de coronacijfers er opnieuw lichtjes stijgen.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *