Alle Disney resorts eind april terug open (behalve Disneyland Paris?)

De fans van Disneyland California hebben hun geliefde resort al meer dan een jaar moeten missen. Het resort moest door de uitbraak van het coronavirus haar deuren tijdelijk sluiten net zoals alle andere Disney parken in de wereld.

Een sluiting van twee weken werd uiteindelijk een sluiting van bijna meer dan een jaar. Maar een heropening van de twee Disney parken daar lijkt momenteel dichterbij dan ooit en vanaf 1 april 2021 krijgen ze de toestemming van de staat California om terug te heropenen .

Sinds de zomer van 2020 opereert Disneyland California enkel met uitgaansgebied Downtown Disney en later in september opende een stukje van het pretpark Disney California Adventure als winkelstraat met souvenirwinkels en restaurants om extra capaciteit te creëren.

Disney Parks & Resorts bevestigde alvast dat ze werken zijn aan een heropening en dat er binnenkort een datum zal aangekondigd worden. Update: de heropening zal eind april 2021 plaatsvinden


Alle Disney resorts binnenkort terug open (behalve Disneyland Paris?):

Momenteel zijn we nog steeds in afwachting als Disneyland Paris effectief zal heropenen op 2 april wat momenteel te lezen valt op de website van het Franse Disney Resort.

Als we kijken naar de huidige situatie lijkt het erop dat Disneyland Paris geen andere keuze heeft om de heropening opnieuw uit te stellen naar een andere datum want de coronacijfers in Frankrijk zien er niet goed uit en er zijn ook nog steeds strengere maatregelen van kracht in heel Frankrijk.

Met de heropening in zicht van Disneyland California zullen 5 van de 6 Disney resorts in de wereld binnenkort terug open zijn (met een beperkte capaciteit).

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *