Alle details over het Halloween seizoen 2020 in Disneyland® Paris

Je favoriete ondeugende Disney-schurken sluipen rond in onze Selfie Spots, terwijl bekende helden en heldinnen gekleed in Halloween-kostuums ook klaar staan ​​om te poseren voor je kiekjes. Ouders en kleine pompoenen zullen genieten van de angstaanjagend leuke attracties, duivels heerlijke traktaties en oogverblindende verrassingen.

Disneyland Park zal gekleed zijn in zijn meest spooktaculaire Halloween-kostuum!

Van Main Street U.S.A.® tot Kasteel van Doornroosje, de geest van Halloween is overal waar je ogen kunnen zien. Jack ‘o-lantaarns staan ​​langs de straten terwijl griezelige geesten overal kunnen opduiken om je een enge verrassing te bezorgen. Kruip verder naar Frontierland om een ​​kleurrijk Mexicaans festival te ontdekken, compleet met levendige muziek en steigerende skeletten.

Maak een selfie met Disney-figuren. Zeg “zombieees!”

Zet je meest dreigende glimlach op en laat je giftanden zien voor een BOOtiful selfie! Disney-figuren gekleed in hun meest waanzinnig kleurrijke Halloween-kostuums wachten om een ​​spookachtig moment met je te delen in de parken. Mickey & Minnie, Donald & Daisy, Goofy … met wie zul je het geluk hebben om voor jou te ontmoeten?

Ontmoet de wonderbaarlijk ondeugende Disney-schurken! Mwahahaha!

Probeer de gigantische doornen op de binnenplaats van het kasteel van Doornroosje te ontwijken en kijk of je de gemene Maleficent op het balkon kunt zien. Kapitein Hook springt op bepaalde dagen van de Jolly Roger en de parken in, terwijl de vreselijk onaangename Ursula, als je de pech hebt de tiran met tentakels tegen het lijf te lopen, ongetwijfeld probeert de stemmen van een paar arme, ongelukkige zielen te stelen!

Mickey en zijn vrienden betreden het podium voor betoverende selfies

Slenter door de piepende poorten van dit Fantasyland-theater, gedecoreerd in de onmiskenbare kleuren van het seizoen en ontdek Mickey en zijn vrienden gekleed in hun meest oogverblindende Halloween-kostuums! Het is de perfecte gelegenheid om een ​​vreselijk goede selfie te maken met een aantal geliefde Disney-figuren.

Zoek de Disney Villains op de loer in Walt Disney Studios Park

Vanaf 1 oktober vallen Jafar, Cruella de Ville, Captain Hook en andere ondeugende personages Studio Theatre binnen voor je kippenvelopwekkende plezier. Een schreeuwend goede tijd wacht degenen die moedig genoeg zijn om tijd door te brengen in het bijzijn van deze rebelse rapscallions.

Alle trucs en traktaties van Halloween in de Disney Parken voor een maand!

Overal waar je je ogen neerlegt, is er iets griezeligs leuks te zien. Onze boetieks zijn van vloer tot plafond gevuld met lekkernijen voor grote en kleine pompoenen, terwijl onze restaurants in de parken, Disney Hotels en Disney Village zelfs de meest monsterlijke trek kunnen stillen. Je zult zelfs een aantal speciale nieuwe drankjes op de drankenmenu’s vinden, evenals snacks die speciaal zijn gemaakt voor deze meest angstaanjagende seizoenen!

Dat is niet alles, er is een heksenhoed vol verrassingen die u kunt ontdekken in de parken!

Je zult moeten wachten tot je in de parken bent om te zien wat we in onze mouw hebben! Laat de geluiden van de griezelige muziek je begeleiden naar je volgende buitenaardse ervaring en laat je meevoeren naar een onvergetelijk Halloweenfeest vol kleur en plezier. Kunt u niet wachten? Wij ook niet!

About Post Author

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *