6 tips om een hittegolf te overleven in Disneyland Parijs

Een heuse hittegolf duwt deze zomer in heel Europa de temperaturen de hoogte in. Daarom kan een bezoek aan Disneyland Paris best wel een stuk vermoeiender zijn. Hier enkele tips om het zo aangenaam mogelijk te maken tijdens je bezoek aan het Resort tijdens één van deze super warme zomerdagen.
6. Geniet van indoor attracties/entertainment

Als je even uit de hitte wilt kan je het best een binnen attractie doen of naar indoor entertainment gaan kijken zoals bijvoorbeeld Mickey And The Magician in het Animagique Theater.

5. Gebruik de Fastpass 

In een lange stand-by wachtrij staan tijdens warm weer is niet prettig, zeker al niet in de zomer als enkele wachttijden al snel oplopen tot een uur of langer.

Door de fastpass te gebruiken kan je anderen attracties doen of naar iets van verkoeling zoeken.

Als het tijd is om je Fastpass te gebruiken kan je zonder al te lang te wachten de een attractie betreden.

4. Eet een lichte maaltijden

Het is redelijk verleidelijk om al snel in Disneyland Parijs te gaan zoeken achter een hamburger of een pizza te zoeken, maar met 35 graden is een vettige maaltijd niet echt verstandig. Het verteren kost namelijk veel energie. In alle fastfood restaurants kan je namelijk ook terecht voor een salade bijvoorbeeld.

3. Ga vroeger naar de Disney parken 

Als jaarkaarthouder of als je verblijft in één van de Disney hotels kan je gebruik maken van de “Extra Magic Time”, zo mag je al de Disney parken binnen als eerst. Tijdens het begin van de dag zal het nog niet zo warm zijn en kan je tijdens de middag even tijd vrij maken om je te vertoeven in je hotel bijvoorbeeld.

2. Geniet van een verfrissende snack

Disneyland Parijs heeft een heel aanbod aan verschillende ijsjes en slush. In het zomer seizoen komen er ook allemaal extra karren in de Disney parken waar Cast Members ijsjes en gekoelde drank verkopen.

1. Gebruik de drinkfonteintjes in de Parken. 

Vergeet zeker geen herbruikbare drinkfles mee te brengen tijdens je bezoek aan Disneyland Parijs want op enkele plaatsen in de Disney Parken zijn er namelijk drinkfonteintjes te vinden waar je gratis drinkbaar kraantjes water kunt vinden.

About Post Author