5de verjaardag Shanghai Disney Resort gestart

Met een gloednieuwe look, adembenemend vuurwerk, nieuwe en bijgewerkte praalwagens en opwindende verrassingen om elke hoek, lanceerde Shanghai Disney Resort vandaag zijn 5e verjaardagsfeest dat een jaar lang duurt en brengt gasten, cast-members en Disney-vrienden samen om deze onvergetelijke mijlpaal te herdenken.Ter ere van het “Jaar van de magische verrassingen” zullen gasten die Shanghai Disney Resort bezoeken vanaf vandaag een opwindende reeks exclusieve ervaringen tegenkomen die hen op magische, nieuwe manieren zullen onderdompelen in de oneindige wonderen en verbeeldingskracht van Disney.

Van nieuwe feestversieringen die een idyllische achtergrond creëren voor een foto met vrienden, tot opwindende shows, onmisbare merchandise en heerlijk eten en drinken, er is zelfs meer dan ooit voor gasten om van te genieten als onderdeel van een 5e verjaardag bezoek aan Shanghai Disney Resort!

Bij aankomst in Shanghai Disney Resort kunnen gasten een vernieuwde wereld van fantasie en vreugde ontdekken, compleet met een decor met een 5e verjaardagsthema, magische festiviteiten, verborgen verrassingen, nieuwe personagekostuums en meer! Feestdecoraties met een 5e verjaardagsthema langs Mickey Avenue deden de gasten versteld staan ​​toen ze Shanghai Disneyland binnenstapten. Geliefde Disney-figuren gekleed in geheel nieuwe outfits die speciaal waren gemaakt voor de 5e verjaardag van Shanghai Disney Resort, stonden op het toegangsportaal van het park om gasten te verwelkomen op het grootse feest. Disney-dansers in hun heldere nieuwe kostuums begroetten gasten hartelijk terwijl ze zich volledig onderdompelden in de feestelijke sfeer van het resort.

Een pre-parade voor de 5e verjaardag kronkelde langs de langste route van de Disney-parade ter wereld, gevolgd door Mickey’s Storybook Express, met een geheel nieuwe verjaardagsoverlay. Shanghai Disney Resort heeft meer dan 200 geweldige souvenirs voor de 5e verjaardag gelanceerd, waaronder een reeks opwindende items in beperkte oplage, waarmee gasten bij elk bezoek een dierbaar aandenken mee naar huis kunnen nemen. De restaurants van het resort zijn barstensvol met heerlijke nieuwe snacks, lekkernijen, maaltijden en delicatessen, waardoor gasten blij en vol energie blijven tijdens elk moment van hun vieringenDisneytown en de twee themahotels van het resort deden ook mee aan de vieringen met decoraties voor de 5e verjaardag en leuke activiteiten


Première van de nieuwe Nighttime Spectacular

Toen de avond viel in Shanghai Disneyland, verzamelden gasten zich voor het Enchanted Storybook Castle om te genieten van de première van het geheel nieuwe nachtelijke spektakel – ILLUMINATE! Een nachtelijk feest. Met de allernieuwste technologie, spannende Disney-verhalen en een volledig meeslepende nieuwe ervaring in de Gardens of Imagination, liet de nieuwe show het hoogste, grootste en meest interactieve Disney-kasteel ter wereld schitteren als nooit tevoren ter ere van de 5e verjaardagsviering van het resort.

Verbluffende nieuwe effecten brachten het park ’s nachts tot leven, terwijl Marvel Heroes en andere geliefde Disney-personages verwondering opwekten in de harten van gasten die echt werden ondergedompeld in de geheel nieuwe show.


Ontmoet magische verrassingen om elke hoek

Met verrassingen weggestopt in elk van de zeven themalanden van Shanghai Disneyland, inclusief een hele reeks vouchers, prijzen, handtekeningen en meer, zal elke gast een nieuwe verrassing kunnen ontdekken vanaf het moment dat ze Shanghai Disneyland binnenstappen als onderdeel van een 5e verjaardag bezoek!About Post Author

Een reactie achterlaten