2de jaar oprij een verjaardag zonder bezoekers voor Disneyland Paris

Helaas moet Disneyland Paris opnieuw een verjaardag vieren in mineur, het resort blaast vandaag 29 kaarsjes uit.

We zullen 12 april van 2020 nog zeker herinneren toen heel Europa in lockdown zat en het Franse Disney resort ook een verjaardag moest vieren zonder bezoekers.

Helaas zitten we vandaag opnieuw in dezelfde situatie, waarbij er momenteel een lockdown is in heel Frankrijk . Ook zijn er in heel Europa reisbeperkingen wat reizen in Europa voor plezier bijna onmogelijk maakt.

Wel kunnen fans uitkijken vandaag naar een verjaardag speciaal op de sociale kanalen van Disneyland Paris om 20 uur (Paris Time).


Uitkijken naar de 30ste verjaardag van Disneyland Paris:

Hopelijk zal de verjaardag van Disneyland Paris wel groots gevierd kunnen worden volgend jaar want dan viert het Franse Disney resort haar 30ste verjaardag.

Hoewel Disneyland Paris momenteel nog weinig heeft gecommuniceerd over haar 30ste verjaardag zijn er hier en daar al enkele projecten van start gegaan naar aanloop van de vieringen.

Zo krijgt het kasteel van Doornroosje een grootse opknapbeurt en is ook bevestigd door een manager van Disneyland Paris dat ze Avengers Campus volgend jaar willen klaar hebben.

Wat voor entertaiment we kunnen verwachten voor de 30ste verjaardag is ook nog een groot geheim. Wel waren er plannen bevestigd door Entertainment Operational Director Bruno Chastain voor een nieuwe dagparade. Zeer waarschijnlijk een aangepaste versie van Disney Stars On Parade.

Het nieuws over de nieuwe parade was al aangekondigd voor het begin van de pandemie dus die plannen kunnen eventueel aangepast of geschrapt zijn. Disney Stars On Parade zal waarschijnlijk al aanvoelen als een gloednieuwe parade door het feit dat de paradewagens al meer dan een jaar backstage moeten blijven staan door de huidige gezondheidscrisis.

We gaan er vanuit dat we eind dit jaar meer informatie zullen krijgen wat Disneyland Paris voor ons in petto heeft voor de 30ste verjaardag. De huidige status van de coronapandemie zal waarschijnlijk gaan bepalen wat wel en wat niet mogelijk zal zijn als de festiviteiten van start zullen gaan.


Disneyland Paris is momenteel het enigste Disney Resort in de wereld dat volledig gesloten is. Hoewel Disneyland Californië ook nog niet volledig is geopend is het uitgaansgebied (Downtown Disney) gewoon open gebleven en opende het park Disney California Adventure Park ook enkele maanden geleden terug de poorten als (tijdelijk) uitgaansgebied.

About Post Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *